Hazai sztár

Bálint Antónia: „Én nem vagyok átjáróház!”

Toncsi úgy érzi, volt párja a közösségi médiában mást állít a szakításukról, mint ahogy az történt. Megkértük, tisztázza a helyzetet.

Bálint Antónia és Bársony Farkas a közösségi médiában olvasható posztjai teljesen másról szólnak. A Nyerő Páros elsőként kieső szerelmespárja már szakított, Toncsi számára pedig egyre kellemetlenebb, hogy a férfi mást állít ezzel kapcsolatban. A legdurvább állításokat, miszerint nem alkottak egy párt az RTL sztárpárshow-jának forgatása alatt, és hogy a férfi Toncsi médiakarrierje érdekében ment bele a szereplésbe, Toncsi megkeresésünkre nem hagyta szó nélkül, de hozzátette: nem kíván erről a továbbiakban nyilatkozni. „Ami nagyon rosszulesik: a volt párom kétségbe vonja az állításaimat, amik pedig a napnál világosabb, hogy igazak. A tények makacs dolgok, és én alá is tudom támasztani az igazamat. Rengeteg fotóm van, ahol az állítólagos szakítás után együtt vagyunk. Közösek is, a gyerekeivel. Egyértelmű, hogy együtt voltunk. A műsorban nem túl elegánsan nyilatkozott arról, hogy reméli, egyik este, lefekvés után nem látták a többiek, ahogy mozog a sátor. Az is nagyon rosszulesett. Soha nem ’hálnék’ senkivel, akivel nem vagyok együtt – kezdi Toncsi. – És hogy médiakarriert szerettem volna?? Bármikor szerepelhettem volna, ám az életem nem olyan mederben zajlott, amibe ez belefért volna. Bankban dolgoztam, nem is engedték akkoriban a szereplést, így a médiakarrierem 2015-ben véget ért, és minden megkereséstől, ami televíziós szerepléssel volt kapcsolatos, konzekvensen elzárkóztam. Ezt a volt páromnak is elmondtam már a kapcsolatunk elején, amikor próbálta elérni, hogy menjek vissza a médiába, mert nekem ott a helyem. Tehát az, hogy ő a médiakarrierem segítése miatt vállalta el a szereplést, nem fedi a valóságot. Ahogyan az sem, hogy a békés elválás érdekében még elvállalta a műsort a kedvemért. A végleges elválás nem volt békés, de erről nem szeretnék nyilatkozni. A Nyerő Páros megkeresésekor azonnal nemet mondtam, ahogy addig is. Annyit említettem csak, hogy mivel páros műsor, megkérdezem a páromat, hogy mi a véleménye, de biztos voltam benne, hogy nemet fog mondani. Nem így lett. Legnagyobb megdöbbenésemre azt javasolta, hogy hallgassuk meg, miről is szól ez az egész. Visszahívtam a szerkesztőt, és döbbenten mondtam neki, hogy mi volt a válasz. Így kezdődött minden.”

Márciustól júliusig rengeteg közös képük van Bencével (Fotók: Archív)

Kapcsolatuk azonban valóban a Nyerő Párost megelőző időszakban ingott meg. „Az történt, hogy március­ban egyik pénteken elrohant, vasárnap meg jött volna be az ajtón. Csak én nem vagyok átjáróház. – Hosszú idő óta Farkas volt az első, akinek bizalmat szavazott, de a férfi is három válás után állapodott meg Toncsi oldalán. – Messenger-üzeneteim vannak arról, hogyan szorgalmazta mindig, hogy találkozzunk az állítólagos szakítás után. A gyerekeivel moziba hívott, vidékre és különböző programokra. Eleinte nemet mondtam, aztán megenyhültem. Azt mondta, hogy nem is gondolta komolyan, hogy elment. Becsapott volna öt hónapon keresztül? A Nyerőben? A sátorban? Ilyet el sem tudtam volna képzelni.”

Nyerő típus

A Kalandra fal! című műsorban Toncsi még a dobogó legfelső fokán állt. „Úgy küzdöttünk, mintha az életünk múlt volna rajta. Ilyen egy igazi csapatmunka. Sajnos ez most nem volt meg. De nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, és azt gondolom, erre kell emlékezni”– mondja Toncsi.

A következő cikkünkben Bársony Farkas szólal meg.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!