Hazai sztár

Bódi Margó és Guszti az egyiptomi kiruccanásról: „A tornázást kihagytuk, és a diétára sem figyeltünk oda”

Hazatért szeptemberi nyaralásáról a Bódi házaspár, ahol csak egymásra figyeltek, élvezték a csendet és a meleget.

Mondhatnánk, hogy eseménydús két hetük volt Egyiptomban, ez azonban nem fedné a valóságot. Margó és Guszti most kifejezetten nyugalomra vágyott, csak egyszer mozdultak ki a szállodájukból, ám így is feltöltődve léptek hazai földre.

Fotó: Archív

Guszti bátor volt

Bódi Guszti még felesége, Margó májusi születésnapjára lepte meg magukat egy őszi úttal. A mulatós házaspár tizennégy felejthetetlen napot töltött Egyiptomban, azon belül is Hurghadában. „Ez most tényleg csak a pihenésről szólt, feküdtünk, strandoltunk, beszélgettünk. Mindössze egy programon vettünk részt, meglátogattunk egy beduin falut. A sivatagban volt lehetőségünk dzsippel utazni, és kipóbálhattuk a quadozást is. Guszti bátor volt, egyedül is ment vele, én nem mertem, csak kísérővel. A homokdombokon elég pattogós volt… − meséli Margó, hozzátéve, ez már a negyedik útjuk volt Egyiptomba, de mindannyiszor más üdülőövezetben nyaraltak. – Ezúttal a tornázást is kihagytuk, és a diétára sem figyeltünk oda, de csak azért, mert terülj-terülj asztalkám volt, nem ettük túl magunkat.” Bár Margó kitűnő szakácsnő, a felszolgált ételeket most más szemmel nézte. Azt mondja, még soha sehonnan nem hozott haza egyetlen receptet sem, mert itthon nem tudná hozni a helyi ízvilágot, anélkül pedig mindez értelmetlen.

Margó kicsit félt a homokfutótól, de azért kipróbálta (Fotó: Archív)

Thaiföld a következő cél

A házaspár olyan önfeledten élvezte a napfényt és a simogatóan meleg tengervizet, úgy belefeledkeztek a pihenésbe, hogy alig-alig fényképeztek. A szeretteik persze hiányoztak nekik. „Az internetnek köszönhetően bárhonnan a világból lehet tartani a kapcsolatot velük, de persze hiányzik, hogy megöleljük őket. Utazni azonban fogunk. A fiaink már nagyok, így ezt megtehetjük – meséli Margó. Alig néhány napja tértek haza, és már a következő utazásukat tervezik. – Tizenkilenc éve minden decemberben elutazunk három hónapra Thaiföldre, és ez idén is így lesz. December 23-án indul a repülőnk, ezért nálunk a Jézuska korábban jön. Ezt megszoktuk, nem jelent problémát.” Közel öt évtizede vannak együtt, mégsem unatkoznak egymás mellett, és kifejezetten szeretik, amikor hónapokat töltenek kettesben a világ távoli szegleteiben. „Akit szeretünk, azt nem unjuk meg, még akkor sem, ha mindent együtt csinálunk, még dolgozni is együtt dolgozunk. Nekem az két óra is sok, mikor nélküle megyek fodrászhoz.”

Margóék imádják az utazást, a család viszont alig várja, hogy a szülők hazaérjenek (Fotó: Archív)

Gina felelt a vacsoráért

Amíg a mulatós házaspár a Budapestre tartó repülőn ült, kisebbik fiuk, Csabi és menyük, Gina azon szorgoskodott, hogy minél szívélyesebb fogadtatásban részesüljenek. „Gina sült oldalast és krumplipürét készített, amit még melegen átvittünk a szüleim házába, a másnapi reggelijükkel együtt. Mivel este érkezett a gépük, csak tippelni tudtunk, hogy mikorra érhetnek haza, így az oldalas is fél kilenc magasságában sült – ecseteli Csabi, aki nem titkolta, bár most csak két hétig voltak távol a szülei, nagyon érezték a hiányukat, főleg a három és fél éves kislánya sóvárgott a nagyszülők után. – Már most félek, mi lesz, amikor Thaiföldre utaznak. Lilien már négy és fél éves, kérdezgeti, hol vannak. Valamelyik nap még sírdogált is. Nem lesz más választásunk, meg kell majd látogatnunk őket…”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!