Hazai sztár

Szulák Andrea Nádas Györgyről: „Most meg azt ünneplem, hogy újra piacképes lett”

Igenis létezik barátság nő és férfi között – vallja az énekes-színésznő és a humorista, akik 30 éve osztják meg egymással legféltettebb titkaikat.

Annak idején egy hajós körutazás során kötöttek örök barátságot. Mindketten dolgozni mentek a tengerre, a fellépések közt pedig – szinte azonnal – egy hullámhosszra kerültek. Szulák Andrea később még jóbarátja édesapjának, Nádas Gábornak a dalait is lemezre énekelte. „Ő egy olyan ember, akiről tudom, hogy ha bármikor felhívnám, és azt mondanám neki, ’Andi, gyere, mert baj van’, már indulna is. Legfeljebb annyit kérdezne, hová menjek” – kezdi Nádas György. „Meg azt, hogy hozzak-e ásót” – teszi hozzá nevetve Andi. Aztán mindketten komolyra fordítják a szót. „Andi mindig maximalista volt, már a pályája kezdetén is, és ezt a mai napig becsülöm benne” – magya­rázza a humorista. „Gyuriban azt imádom, hogy igazi multitalentum. Nemcsak színész, hanem énekes, humorista, de ráadásul még civilben is jó arc. Sokszor találkozott a pályánk is. Mindig volt és van olyan dolog az elmúlt évtizedekben, mellyel meg tudtuk szólítani egymást. Hasonlóan gondolkodunk a szakmáról, családról, szerelemről, művészetről – mondja Andi. Majd hozzáteszi nevetve: – És egyikünknek sincs humora.”

Fotó: Archív

De egymás féltése is abszolút jelen van a kapcsolatukban. Például Gyuri több mint huszonöt kilós fogyását Andi sem tudta szó nélkül hagyni. „Őszintén bevallom, amikor először megláttam Gyuri átalakulását, nagyon megijedtem. Olyan látványos volt, hogy féltem, nehogy esetleg beteg legyen. De szerencsére erről szó sem volt, inkább visszaegészségesedett” – teszi hozzá nevetve Andi. „A túlsúlyom már komoly problémákat okozott, ezért tudtam, hogy le kell fogynom – fűzi hozzá a humorista. – Rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a felesleget, mostanra már 27 kilót. Kipucolta belőlem a zsírokat és fele akkora adagokkal is jóllakom ennek a testsúlycsökkentő mátrixnak köszönhetően. Így könnyen beindult egy egyenletes és egészséges fogyás, az elért eredményt pedig önsanyargatás nélkül is tudom tartani.” A színésznő még hozzáteszi: „Emlékszem még arra az időszakokra, amikor azért féltettem, hogy ez a helyes, jó alakú fiú mekkora húsgombóc lett. Aggódtam, nehogy a szíve tönkremenjen a túlsúly miatt. Én is alig hiszem el, most meg azt ünneplem, hogy Gyuri ismét piacképesre fogyta magát.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!