Hazai sztár

Tegyük különlegessé a hideg napokat! (X)

Ebben a szezonban nincs határa a réteges öltözködésnek. Időtlen, semleges színek vagy trendi minták? A C&A idei kollekciója minden ízlésnek megfelel.

Ne essünk kétségbe attól, hogy ha bár késve, de végül csak beköszöntött a változékony időjárás, és a hajnalok egyre hidegebbek, az esték pedig egyre zimankósabbak lettek… Ne maradjunk otthon, és kuckózzunk be idő előtt, inkább vegyük nyakunkba a várost, és élvezzük ki, hogy végre egyre több ruhát húzhatunk magunkra! Meg fogjuk látni, mekkora sikert fogunk aratni.

 

Prémes gallérú kabát C&A 29995 FT

Igen, érdemes hinni a sztárstylistoknak, akik már régóta állítják: a réteges öltözködésben bizony rengeteg lehetőség rejlik. Segítünk most ezeket megtalálni! Szerencsére nem lesz nehéz dolgunk, hiszen így, hogy a kötött pulóverek visszatértek a divat körforgásába, és tökéletesen belesimultak az aktuális trendekbe, rájuk bátran támaszkodhatunk.

Mintás garbó, C&A, 10995 Ft

A lehetőségek száma végtelen. A C&A kollekciójában található garbók, kardigánok, rövid ujjas pulóverek, poncsók, hosszú, feliratos vagy mintás pulóverek mind-mind számtalan játékos variációra adnak alkalmat – valójában az őszi-téli ruhatárunk egy-egy tökéletes alapdarabjaivá válhatnak. Az elegáns csavart kötött daraboktól a fényűző gyapjúkeverékekig sokoldalú megoldásokat kínálnak, minden alkalomra.

Színátmentes garbó, C&A, 14995 Ft

Ráadásul nemcsak trendi modellek, hanem végtelenül kényelmesek is, hála annak, hogy a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készültek. Általuk megtapasztalhatjuk a kényelem és a stílus tökéletes harmóniáját. Itt az ideje, hogy kiélvezzük a szezont, és átadjuk magunkat a laza elegancia művészetének!

Trapéz szárú farmer, C&A, 14995 FT

A C&A őszi-téli kollekciója már nemcsak a magyarországi áruházakban, de a webshopjukban, a www.c-a.com oldalon is elérhető.

 

Fotók: C&A

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!