Hazai sztár

Pokrivtsák Mónika – Másodszorra is nevet változtatott

Ha az egykori műsorvezető szembejönne az utcán, kevesen ismernék fel. Nemcsak, mert látványosan karcsú lett, hanem azért is, mert Monika Brogan néven mutatkozna be.

Az RTL 1997-es indulásakor Erős Antónia mellett ő volt a csatorna egyik meghatározó arca. Kevesen tudják, hogy a jövőre ötvenedik születésnapját ünneplő egykori tévésztárt valójában Szalai Mónikának hívják. A volt tévés legutóbb idén tavasszal adott hírt magáról. A Vujity Tvrtkónak adott interjúban elmondta, hogy Floridában él, és már jó ideje légiutas-kísérőként dolgozik. Hozzátette: nem igazán hiányzik neki a reflektorfény, így is boldog és elégedett az életével. Az RTL egykori üdvöskéje tévés pályafutása előtt a MALÉV légiutas-kísérőjeként dolgozott. Innen került az RTL-hez, első férje, Pokrivtsák István mesterfodrász vezetéknevét használva. Elváltak, de amikor a férfi váratlanul elhunyt, Mónika mélyen meggyászolta. Nagy szerelem volt ez, annak ellenére, hogy szülei ellenezték a házasságot, mi több, az esküvőn sem vettek részt.

Így ismertük meg, de ma már légiutas-kísérőként dolgozik az Egyesült Államokban (Fotó: Archív)

2008 májusában újabb mérföldkő következett az életében és a karrierjében. A 33 esztendős Mónika ekkor mutatta meg bájait a Playboy jubileumi, 100. számában. Ekkor már együtt élt egy Péter nevű üzletemberrel, aki el is jegyezte, pár hónappal a nyuszis magazin fotózása után azonban botrányos körülmények között szakítottak. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy könyvben tálal ki Mónikáról. Mónika 2009-ben tűnt el a képernyőről, és az Egyesült Államokba költözött. Jelenlegi férjével, akit ott ismert meg, 14 éve van együtt. Az egykori tévés 2012-ben adott hírt magáról újra. „Volt egy időszak az életemben, amikor nagyon szerettem volna gyereket, aztán nem úgy alakultak a dolgok, hogy ez megvalósulhatott volna” – árulta el akkor. Abban egyébként a férjének is volt szerepe, hogy hátat fordított a tévézésnek, ugyanis párja gyűlölte a média világát. Mónika élt Kaliforniában, Bostonba, majd Miamiba, Floridába költöztek. Több szakmában kipróbálta magát, de végül újra légiutas-kísérőként helyezkedett el. Egy ideig éttermet is üzemeltettek a férjével. 2021 decemberében Palik Lászlónak azt nyilatkozta, hogy férjének ezenkívül jól menő vállalkozása van. Így bár nem élnek luxusban, megengedhetné, hogy otthon üljön, de ez fel sem merül benne.

Hétszer műtötték

Egy csúnya baleset miatt hétszer műtötték. „Egy munkabalesetben kibicsaklott a bokám, de nyolc hónapig nem vették észre, hogy el van szakadva a bokaszalagom, az izomszalagom. Így aztán jött műtét, műtét, műtét, és amikor az nem volt, akkor dolgoztam, ami szintén nem tett jót a lábnak”– árulta el.

Kiemelt kép: Németh Gabriella/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!