Hazai sztár

Hernádi Judit: „Lelkifurdalásom van, hogy egyedül vállaltam gyereket”

A színésznő lánya kétéves volt, amikor híres szülei elváltak, és édesanyjával ketten maradtak. Judit soha nem bánta meg egykori élettársával, Tarján Pállal való szakítását, de azt annál inkább, hogy dacból semmilyen segítséget nem fogadott el a gyermeke apjától.

Hosszú évek óta egyedül él a színésznő, igaz, átmenetileg újra Zsófi lányával osztja meg az otthonát.

„Így vagyok összerakva”

Mindig kicsit mélabús, kicsit ironikus, kicsit magának való, örök lázadó, önfejű, dacos. Hernádi Judit elismeri, nem könnyű vele együtt élni. Olyannyira nem, hogy sokszor még a saját lányával is nehezen jönnek ki, holott a világon mindenkinél jobban szereti Zsófit. „Nehéz egy színésznő gyerekének lenni, aki ráadásul akar is valamit csinálni az életben egy hasonló pályán. Szóval ez egy nehéz ügy – mondta a színésznő Geszti Péter Adom a napom című műsorában. Judit beszélt arról is, hogy nem sok mindent bánt meg az életében, azért viszont örökre bűntudata lesz, hogy önfejűsége miatt apa nélkül kellett felnőnie a lányának. Történt ugyanis, hogy miután egykori élettárásával, Tarján Pál operaénekessel szakítottak, dacból, önfejűségből semmilyen segítséget, támogatást nem fogadott el a gyermeke édesapjától. – Van egy olyan, amit nem tudok megbánni, de így sikerült. Az, hogy én egyedül vállaltam őt, az az én döntésem. Ettől nekem életre szóló lelkiismeret-furdalásom van, de nem tudtam volna soha másképp dönteni, így vagyok összerakva!” – ismerte be a 67 éves színésznő.

Zsófi nagyon pici volt, amikor anyukája magára maradt vele (Fotó: Szabolcs László/fotocentral.hu)

11 éve ostorozza magát

De a művésznőnek nem csak a gyereknevelés és az apaminta hiánya miatt van lelkiismeret-furdalása. Azért is önmagát okolja, hogy annak idején, 2012-ben rábeszélte a lányát, nevezzen be az X-Faktorba. A sors fintora, hogy a tehetségkutató műsorból nem más, mint beszélgetőpartnere, Geszti Péter küldte el a Honeybeast énekesnőjét. A kínos téma szóba került a műsorban, és Geszti bevallotta, aggódott, hogy Judit neheztel rá amiatt, hogy nem jutatta tovább a lányát. Hernádi azonban megnyugtatta, egy csepp rossz érzés sincs benne, hiszen az egykori mentor nem az énekesi pályáról tanácsolta el Zsófit, csupán az X-Faktorból. A színésznő sokkal inkább magára neheztel a történtek miatt. „Ez az én hibám volt, hogy oda elküldtem! Az én hülye ötletem volt, én akartam. Ritkán bánok meg dolgokat, de itt be kellett ismernem, hogy ez nem volt jó ötlet!”

„Mi vagyunk a magányos, törtető nők”

A Honeybeast énekesnője úgy véli, híres édesanyjával le sem tagadhatnák egymást. „Őszinték vagyunk, jó a humorunk, és hatalmas a igazságérzetünk. Mi vagyunk a magányos, törtető nők, akik keményen úsznak az árral szemben. Hogy én is ilyen lettem, ez részben biztosan a genetikának köszönhető, de igaz az is, hogy ezt láttam anyutól” – mondta korábban a Storynak Hernádi Judit lánya.

A színésznő nagyon büszke tehetséges lányára (Fotó: TV2)

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!