Hazai sztár

Kánya Kata Joshi Bharat volt feleségéről: „Csilla ötezer fős adatbázisba került, amivel új esélyt adott magának a boldogságra”

A legjobb kezekbe került Szabó Csilla, akinek Kánya Kata Társtaláló Irodája segít, hogy újra boldog lehessen.

Elméletek tucatja született már arról, mikor jön el az ideje egy tönkrement házasság után továbblépni. Az egyik leg­elterjedtebb teória szerint egy szakítást feldolgozni fele annyi idő, mint ameddig maga a kapcsolat tartott. A gyakorlat persze más tészta… Szabó Csilla egy ideje már érzi, nyitott lenne az új szerelemre, de addig csak most, két év után jutott el, hogy tegyen is a saját boldogságáért.

„Ő továbblépett”

Legutóbbi, lapunknak adott interjúja után merült fel az ötlet: hozzuk össze Csillát Kánya Katával, akiről köztudott, hogy majd’ három évtizede segít kliensei szívügyeiben. Csilla egy percig sem hezitált, néhány napja pedig meg is érkeztünk vele a 6. kerületi irodába. „Ez egy igazi oldschool iroda, papíralapon működünk. Itt nincs virtuális adatbázis. Aki ide belép, örök tagságot kap, és nyitvatartási időben jöhet, és keresgélhet az őt érdeklő korosztályok, a hölgyek, urak adatlapjai között. Valós fotókat lát, én ugyanis nem engedek egy-két évnél régebbi fotókkal regisztrálni – kezdi Kata, majd hozzáteszi, mindenkinek azt szokta ajánlani, hogy az ismerkedést e-maillel kezdje. Csillának fel is csillan a szeme. „Úgy érzem, itt volt az ideje lépni. Két évig gyászoltam a házasságomat úgy, hogy a másik fél rögtön továbblépett. Most én jövök! Kezdetnek tökéletes a levelezés, aztán persze ha kialakul a szimpátia, már jöhetnek a hívások, a találkozók…”

Kánya Kata társkeresője igazi oldschool iroda

Az út elején jár

A röpke bemutatkozás után Kata egy hosszas beszélgetésre invitálja Csillát. Párterapeuta és coach végzettséggel arra kíváncsi, vannak-e olyan tényezők, amik gátolják abban, hogy társra találjon. A beszélgetésből mi kimaradunk. „Mindenkit igyekszem megismerni, feltérképezni a lelkét, a gondjait. Ezek többnyire nagyon intim beszélgetések, amik szigorúan köztem és a klienseim között zajlanak” – magyarázza a színésznő. Elsősorban az érdekel feldolgozta-e a múltját, reálisak-e az elképzelései, van-e olyan esemény az életében, ami megnehezíti a társtalálást. A konzultáció végeztével úgy döntenek, hogy Csilla belevághat a társkeresésbe. „Őszintén megmondom, nem mindenkinek ajánlom az irodámat. Nem mindenkit tartok alkalmasnak arra, hogy belekezdjen ebbe az össznépi társasjátékba. Csilla viszont bekerült az ötezer fős adatbázisba, amivel új esélyt kapott, és adott magának a boldogságra. Ugyanakkor megmondtam neki, hogy van még mit helyretennie a lelkében. A válása után ő még nagyon az út elején jár, egész pontosan a startmezőre lépett, innen azért még nagy munka vár rá. Szerencsére már lezárta a múltját, megfelelően nyitott és pozitív, megvan benne az elhatározás, így semmi sem lehetetlen.”

Szabó Csilla szerint az arany középutat kell megtalálnia

Túlzásba vitte

Csilla rögtön házi feladatot is kapott, papírra kell vetnie, pontosan mit is jelent számára a boldogság, hogyan akar a jövőben élni, lelki szemeivel milyen férfit lát maga mellett. Hazafelé menet megosztja velünk, hogyan oldja majd meg a leckét. „Szeretnék egy társat, akinek legalább annyira élvezem a társaságát, mint egy jó könyvnek. De nem ragaszkodom a régimódisághoz. Én el tudom képzelni, hogy már nem bútorozok össze senkivel, és így alkotok egy párt valakivel. Találkozunk, programozunk, világot látunk, élvezzük az életet, de mindenki hazatérhet a saját kis kuckójába, ha úgy akarja. Persze mozgolódik bennem egy másik oldal is, a gondoskodás. Törődöm vele, kiszolgálom, kényeztetem, akit szeretek. Sajnos, ezt a múltban talán túlzásba is vittem, úgyhogy ebben az arany középutat kellene megtalálnom” – mélázik el Csilla, aztán azon gondolkodik, miben is örökítse meg magát, a Katával való másnapi találkozóra ugyanis már fotóval kell érkeznie. Reményekkel telve, kimondottan feldobva száll ki a kocsiból, amikor Duna-­parti lakásához érünk, és megígéri, mindenképp beszámol  a fejleményekről.

Látni sem akarja

Csilla 31 éven át volt Joshi Bharat felesége, mígnem a tévés lélekbúvár váratlanul bejelentette, egy másik nő mellett kezd új életet. S noha az új szerelem tiszavirág életű volt, Csilla elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha visszataláljanak egymáshoz. Közös lányuk, Shila miatt jó kapcsolatot ápolnak, Csilla még főz is Joshira, azonban a válás óta nem találkoztak, és soha többé nem is akarja látni volt férjét.

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!