Hazai sztár

A spirituális szakértő szerint démon­kapu nyílt Szilágyi István egykori otthonában

Kádár Gyöngyi Iszet boszorkány főpapnő azt mondja: még ő is megdöbbent azon, mi történik az ingatlanban.

Annak idején az egész országot megrázta Szilágyi István­ tragédiája. 2020. május 3-án reggel saját fia gyilkolta meg a színészt, mégpedig különös kegyetlenséggel a saját otthonában. A férfi, akit azóta életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek, hosszú perceken át bántalmazta édesapját, kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, és a mellkasát is megtaposta. Az ország Lópici Gáspárja a helyszínen vesztette életét.

Pusztító hatás

Hiába telt el a szörnyűségek óta már több mint három év, annak sötét hatásai a mai napig jelen vannak a gyilkosság helyszínén. Kádár Gyöngyi Iszet boszorkány főpapnő is felfigyelt erre. Éppen háttérzajként ment otthonában a tévé, amikor egy a Szilágyi-házról készített riport miatt különös érzések kerítették hatalmukba. El is határozta, utánanéz, mi lehet ott, és szörnyű felfedezést tett. Egy gyakorló boszorkánynak nincs szükséges ahhoz, hogy személyesen felkeressen egy helyet. Iszetnek is elegendő volt – mint mondja –, hogy házi oltáránál megidézze a szellemvilágot, és kártyát is vetett. „Nem véletlenül mondják erre az ingatlanra, hogy horrorház. Ahol gyilkosság történik, ott általában látni lehet, hogy az adott helyszínen elindul egyfajta romlás, további rossz dolgok kezdenek történni. Egyszerűen nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene. Ebben a konkrét esetben ráadásul több dolog pusztító hatása is érvényesül. A házban megélt fájdalmak eleve negatív energiákat szabadítottak fel, de a legnagyobb probléma, hogy a gyilkosság pillanatában megnyílt egy démoni kapu. Ez pedig azt eredményezi, hogy a köztes világból démoni lelkek jönnek át. Ilyen területeken az is megtapasztalható, hogy patkányok, hangyák lepik el a helyszínt. Ahol átkok, démonok vannak jelen, ez gyakori jelenség. Mindemellett azt látom, hogy Szilágyi István lelke nem nyugodt, ma is itt bolyong. Ezért is lehet, hogy az ügy máig nem csendesedett el, újra és újra előkerül. Segítség nélkül azonban nem is fog tudni átkelni egy másik dimenzióba. Ráadásul ilyen esetekben ez a démonok által látogatott terület az idő előre haladtával nemhogy csökkenne, éppen, hogy növekszik. Egy idő után egyre nagyobb körben részesülnek az ott élők a negatív energiákból. Tehát az új lakók is veszélybe kerülhetnek…”

A tragikus véget ért család egykori otthona (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Ez a ház bontásra vár

A ház jelenlegi tulajdonosa nemrég beszélt arról, mik a tervei a házzal. A jelek szerint nem foglalkozik a tragikus múlttal, a negatív energiákkal. „A családom számára vásároltam meg az ingatlant, vagyis nem befektetési céllal – mesélte a Borsnak. – Tisztában vagyok azzal is, hogy jelenleg áldatlan állapotok uralkodnak a területen, de hamarosan megkezdjük a munkálatokat. Öt hónapja vásároltam meg a telket, és azóta tervezgetjük a családdal, hogy pontosan mit is szeretnénk kezdeni vele. Mostanra kezd kikristályosodni, hogy idővel használatba szeretnénk venni. Vagyis a közeljövőben rendbe tesszük a területet, ami hatalmas munka lesz. Bontani kell és rendezni a terepet, mielőtt építkezni kezdünk. Természetes tudjuk, hogy ki, vagyis kik éltek a házban, és azt is, hogy mi történt ott évekkel ezelőtt. Nagyon sajnáljuk Szilágyi Istvánt, és azt sem állítom, hogy nem jut majd eszünkbe időnként, hogy kik is jártak ott előttünk, de igyekszünk inkább arra koncentrálni, hogy egykoron egy ismert színész és egy elismert szobrászművész élt ott, és nem arra a szörnyűségre, amit a fiuk tett.”

Nappal sem egy hívogató hely (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Amatőrök ne próbálkozzanak!

De vajon mit lehet tenni, hogy a helyzet rendeződjön? „A ház lebontása sajnos ezen a problémán nem segít. Az egyetlen megoldás a tértisztítás. A démonkaput be kell zárni, a kóborló lelket pedig át kell segíteni a másik dimenzióba – magyarázza a boszorkány. – Nem érdemes az internetről letöltött praktikákkal próbálkozni. Azt mondom, hogy hívni kell egy szakembert, aki ezt el tudja végezni. Ha valaki kellő tudás nélkül nekiáll ennek, akkor azzal többet árthat, mint használhat. Az ott most jelen lévő entitásokkal tisztelettel és szakértelemmel kell bánni.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!