Hazai sztár

Csézy mindent megtesz a férje kényelméért: „De azért le tudom amortizálni néha”

Az énekesnő elárulja, újra összeházasodnak férjével, Szabó László rákkutatóval.

A szervezésre, a kivitelezésre egy év áll a rendelkezésükre. Csézy szerint nagyban megkönnyíti majd a dolgukat, hogy a helyszín adott, ami nem más, mint a maklári kertjük. És mivel az énekesnőnek saját ruhamárkája van, az öltözékén sem kell sokat gondolkodnia, már csak azon kell izgulni, hogy a virágai jövőre is meghálálják a gondoskodást. „Kilenc évvel ezelőtt az első alkalom is csodálatos élmény volt. Egyet leszámítva most is minden ugyanúgy lesz. Amin változtatni fogunk, hogy nemcsak a szűk családot, hanem a teljes vendégsereget a kertünkbe invitáljuk. Egyhektáros a terület, ahol az az ötszáz fő, akit egyszer már meghívtunk, kényelmesen elfér majd – tervezget. Tudatos döntés volt részükről az is, hogy nem várják meg mindezzel az aranylakodalmukat. – Lacival már a lánykérés után egyetértettünk abban, hogy az elsőt kövesse idővel egy második lagzi, de semmiképpen ne ötven év múlva. Viccesen azt szoktuk mondani, egyrészt nem tudhatjuk, mennyi együtt töltött évet kapunk a Jóistentől, másrészt ki tudja, emlékszünk-e majd a tervünkre. És még itt vannak a vizsláink is velünk. Fülöp és Pannika a mi nászajándékunk. Kilenc évvel ezelőtt, amikor vettük egymásnak, persze még elfértek az ölünkben. Akkor készült egy gyönyörű fotó négyünkről, ezt szeretnénk megismételni, bár kérdéses, elbírjuk-e őket.”

Fülöp és Pannika volt a nászajándékuk egymásnak (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Még mindig izgalmas

Csézy elárulja, az ünnepség ezúttal is csak augusztus 13-án lehet. „Igaz, ez a nap már kilenc éve sem hétvégére esett, jövőre is egy keddi nap, de reméljük, mindenki el tud jönni, akit meghívunk. A 13-as szám pedig már örökre különleges marad a számomra, kilenc éve ugyanis nem telik el úgy hónap, hogy a férjemtől ezen a napon ne kapnék egy hatalmas csokor rózsát. Már annyira hozzászoktatott ehhez a szerelmi vallomáshoz, hogy hiányozna, ha egyszer megfeledkezne róla – neveti el magát. – Nem szeretek azonban a boldogságunkkal kérkedni, mert tudom, hogy ez nem minden házasságban evidens. Hiszem, hogy az a fajta udvarlás, amit többek között a virágcsokorral is megkapok, teszi még mindig izgalmassá a kapcsolatunkat. Nem hagyja, hogy ellaposodjanak az érzelmeink egymás iránt. Olyan, mintha még mindig udvarolna nekem, csak ez manapság már nem annyira divatos. És persze biztos, hogy szerencsénk is van egymással, hogy ennyire hasonló személyiségek vagyunk, és még időben összetalálkoztunk. Mindenkinek megvan a párja, csak valakinek egy élet is kevés ahhoz, hogy megtalálja, és van, akiket összesodor a sors.”

Pazar környezetben, saját, hatalmas kertjükben tesznek újra fogadalmat egymásnak (Fotó: Archív)

Apáca segítette a családot

A házaspár életére sokan tekintenek jó példaként a környezetükben. „Ne higgye senki, hogy nekünk minden olyan könnyű. Megdolgozunk a boldogságunkért, és persze a kor is magabiztosabbá tesz, de még így is vannak nehezebb időszakaink. Igaz, az én hatvankét éves férjem még mindig olyan energikus, hogy a fiatal kollégái is tőlem kérdezik, mit csinálok vele itthon, mert a munkahelyén boldog és fáradhatatlan. Mindent megteszek a kényelméért, hogy mire hazaér, neki már semmire ne legyen gondja, de azért le tudom amortizálni néha. Alapvetően pozitív személyiségnek tartom magam, aki nem elfut a gondok elől, hanem megoldja azokat. Ezt hozom otthonról, ezt tanultam a családomtól. A pedagógus anyukámtól például, aki meghallotta a hangomban a tehetséget, és nem hagyta, hogy a szégyenlősségem miatt ne énekeljek, hanem megoldást talált rá, hogy levetkőzzem a gátlásaimat. Vagy az apáca nagynénémtől, aki nem csak dicsért, nevelési tanácsokat is adott a szüleimnek, hogyan kezeljék például az akaratosságomat. Ezt a leveleiből tudtam meg, amiket nemrég a padláson találtam. Sok szeretet kaptam mindig mindenkitől, ami hozzájárult a jellemfejlődésemhez, ahhoz, aki ma vagyok.”

Fotó: Archív

Rejtett szépség

Az énekesnő új dala, a Rejtett szépség a belső értékekre, az önelfogadásra hívja fel a figyelmet. Arra, hogy amit a természettől kaptunk, azzal legyünk békében. Az egyformára műtött és filterezett emberek helyett legyünk egyediek és büszkék arra, amilyenek vagyunk. A dalhoz látványos videóklip is készült, ami szep­temberben lesz látható.

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!