Hazai sztár

Balázs Andi nem csak a tévében a szívek doktora: „Én a civil életemben is látok cifrákat”

Barátai, ismerősei hozzá fordulnak szívügyekben, és nem csak a Celebrandi című műsorban.

Több mint két évtizede színpadon áll, de csak hat éve ismerte meg őt az egész ország, amikor egy üzletlánc reklámarcaként Kasszás Erzsit alakította. Egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, és az emberek mára nemcsak a színésznőért, hanem Andi személyiségéért is rajonganak. Népszerűségének egyik titka az az őszinteség, közvetlenség, feltétel nélküli szeretet, amivel a világ felé fordul. Sokak példaképe azért is, amiért huszonegy éve egyetlen férfi kezét fogja, akivel ma is rajongásig szeretik egymást.

„Nálunk is volt egy törés”

Nem titkolja, hogy a szerencsés találkozáson túl rengeteg küzdelem is van abban, hogy Gáborral még ma is egy párt alkotnak. „Ki kell ábrándítsam, aki azt hiszi, nálunk mindig minden rózsaszín. Dehogy! – mondja a tőle megszokott jókedvvel. – Csak mára nagyon jó Gáborral a köztünk lévő kommunikáció. Mindent meg tudunk beszélni, ez a titok. De nekünk is el kellett jutnunk idáig. Tizennégy évvel ezelőtt nálunk is volt egy törés. Szakítottunk, és utána fél éven át csak beszélgettünk, mielőtt visszaköltöztem – emlékszik vissza élete egyik legnehezebb időszakára. Ma is azt mondja, nem tartanának itt Gáborral, ha akkor nem válnak szét az útjaik, és ezt a mélységet nem tapasztalják meg mindketten. – Azóta is összeszorul a szívem, ha eszembe jut a külön töltött idő. Soha, de soha többé nem akarnám újraélni, és Gábor nélkül lenni.”

Gáborral (Fotó: Archív)

Egy kis fejmosás segíthet

Kitartásával és stabil párkapcsolatával kicsit kilóg a sztárvilágból, ahol gyakran hangos válásokról, kérészéletű párkapcsolatokról, váratlanul megalakult mozaikcsaládokról szólnak a hírek. Andi szerint azonban ez egyáltalán nem azért van, mert művészemberekről van szó, akikről azt képzeljük, egy hullámvasúthoz hasonlít az érzelmi világuk. „Tévhit, hogy a művészek könnyebben esnek szerelembe vagy válnak el. Egyszerűen jobban szem előtt vannak. Azért szól nagyobbat egy-egy sztárszerelem is, mert ahogy egy irodista sok esetben irodistát választ, úgy egy színpadi ember színpadit. De nincs különbség. Én a civil életemben is látok cifrákat” – meséli.

A műsorban recepciósként pátyolgatja a szereplőket (Fotó: RTL)

Andi jó szívét ismerve, nem meglepő, hogy sokan kérnek tőle párkapcsolati tanácsot. „Van úgy, hogy egy kis fejmosás segít, és helyre tesz a dolgokat. Ismert és civil barátaim között is volt már több olyan, akinek tudtam segédkezni abban, hogy megmentse a párkapcsolatát, a házasságát, egyben tartsa a családját. De volt olyan is, akiknek a beszélgetéseinkkel abban tudtam segíteni, hogy békében váljanak szét.”

Kapkodnak a fiatalok

Nem hiába, a színésznő tökéletes választás volt a Puskás-Dallos randiügynökség segítőjének, ahol mindent tudó recepciósként nyújt biztos támaszt a Celebrandi szereplőinek. „Nagyon szeretem ezt a műsort, főleg, hogy belelátok mindenbe. Azt kell mondjam, a fiatalok teli vannak félelmekkel, miközben türelmetlenek, kapkodnak, és a legtöbb esetben a kommunikáción csúsznak el– mesél a műsorban tapasztaltakról, és elárulja azt is, ki a kedvence a randizók közül. – A legjobban Frohner Fecót imádom. Egy annyira pozitív kisugárzású, csupa szív ember! És hozzám hasonlóan ő is rengeteget dolgozik magán. Tudatosan fejlődik, és akar egyre jobban lenni magával. Mindemellett egy végtelenül szórakoztató fickó.”

Fotó: Archív

A színésznő úgy érzi, szerencsésebb, mint a műsor szereplői. Hálát ad a sorsnak, hogy ő már megtalálta élete párját. „Őszintén mondom, nagy bajban lennék, ha Gábor nem lenne, és manapság kéne randiznom. Nem egyszerű feladat. Míg régen kérdésekkel és hosszas beszélgetésekkel ismertük meg a másikat, a közösségi oldalak miatt már egy kész információhalmazt kapunk egymásról, amiből máris alkotunk a fejünkben valakit, anélkül hogy időt szánnánk rá, hogy igazából megismerjük.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!