Hazai sztár

Lukács Miki nincs rá­görcsölve a párkeresésre: „Hosszú évek ’fogsága’ után jólesik egyik kicsit élni”

Humorérzékét 13 évig tartó házassága megromlása után sem veszítette el, de azért a szinglilét és az ismerkedés nem mindig felhőtlen és mulatságos számára.

Bár a 44 éves reklámszakember gőzerővel rákapcsolt az ismerkedésre a Celebrandi című műsorban, még sincs rá­görcsölve a párkeresésre. „Már csak azért sem, mert a hosszú évek ’fogsága’ után jólesik egyik kicsit élni – kezdi nevetve Miki. – Egyébként sem kifizetődő, ha ’nagyon éhesen’ keressük a másik felünket. Olyankor ugyanis bármit tesznek elénk az asztalra, válogatás nélkül mindent megeszünk, de én nem szeretem keverni a gyorskaját a Michellin-csillagos, gyönyörűen megkomponált étellel. Magyarán nyitott vagyok, de azért nem keresem mindenáron a szerelmet – vallja Peller Anna egykori férje, aki azt is elárulta, hogy milyen társa vágyik a jövőben. – Bármilyen furcsa, de nagyon sokat számít, hogy az illető mennyire érzelmes, a belső értékek ugyanis rengeteget dobnak a kisugárzáson. Külsőleg igazából nincsen különösebb elvárásom. Nem érdekel sem a testalkat, sem a hajszín. Sokkal fontosabb számomra egy szeretettel teli pillantás, tiszta tekintet, kedves mosoly, bájos arc, ami már önmagában vonzóvá tesz egy nőt. Aztán persze az is fontos, hogy milyen a hangja, hogyan kommunikál, mennyire intelligens és milyen erős az idegrendszere, az én humoromat ugyanis nem könnyű elviselni.”

Egy gyönyörű kislánya is van, Annabella (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Jó referencia az apaság?

No de hol és hogyan ismerkedik Miki, ha nem éppen a Puskás-Dallos házaspár randiügynökségén keresztül keresi az igazit? „A hétköznapokban online platformokon vagy szórakozóhelyen lehet a leginkább ismerkedni. Igaz, míg az előbbivel könnyen pórul járhat az ember, addig az utóbbi helyeken nagyon felhígult a társaság. Bevallom, a Tindert én is kipróbáltam, de arra jöttem rá, hogy ott a nők nagy része – tisztelet a kivételnek – leginkább arra hajt, hogy jómódban éljen, és egy vastag bankkártyával megáldott férfit akasszon le. Nekem ennél egy picit magasabbak az elvárásaim, ugyanis nem valakinek a ’sugar daddyje’ szeretnék lenni, hanem a társa – magyarázza a 44 éves édesapa. Mikit arról is megkérdeztük, hogy randi­partnerei miképp fogadják, hogy van egy kilencéves kislánya. – Több alkalommal is láttam már olyat, akinek ki volt írva a profiljára, hogy ’ha gyereked van, ne húzz jobbra’. Nyilván az ilyen hölgyek szóba sem kerülhetnek nálam, de ezt leszámítva nem gondolom, hogy hátrányból indulnék azért, mert van egy csodálatos kislányom. Sőt! Inkább jó referenciaként tekintek arra, hogy édesapa vagyok.”

Anna még inget is választ Mikinek a randikra (Fotó: RTL)

„Tudni kell emelt fővel válni”

Noha az első, Peller Annával ­kötött házassága nem tartott örökkön-örökké, a jó viszony mégis megmaradt a szülők között. Olyannyira, hogy még az ismerkedésben is kikérik egymás véleményét, mi több, úgy tudjuk, jelenleg is egy fedél alatt élnek ­pilisvörösvári otthonukban. „Anna is nézi a műsort, és jól ­szórakozik rajta. Esetenként ugyan aggódik értem, de bízik benne, hogy előbb-utóbb párra találok, és meglelem azt, aki mellett boldog lehetek. Épp a ­napokban kérdezte egyébként, hogy mi a helyzet az első randipartneremmel, Orsival, úgyhogy teljesen képben van, és ez így van jól. Azért, mert elváltunk, még nem kell rosszban lennünk, sőt! Továbbra is egymás életének a részei maradunk, már csak azért is, mert van egy közös gyermekünk. Tudni kell emelt fővel válni. Annak semmi értelme, hogy a személyes sérelmeinket, problémáinkat egymás fejéhez vágjuk, az ilyen viselkedésnek a gyerek fogja meginni a levét, ezt pedig egyikünk sem szeretné!”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!