Hazai sztár

Nyári Darinkát még a férje is rendesen megbámulta: „Büszke lehet magára”

Legutóbb egy wellnessközpontban kapcsolódtak ki, ahol még Kiss Ernő Zsolt is rácsodálkozott arra, a felesége mennyire jól néz ki!

Ha beköszöntött a kánikula, a színésznő számára mindig kényes időszak kezdődött a fürdőruha-viselés miatt. Most azonban, hogy már 12 kilót leadott, nincs több feszengés, bátran vállalja az alakját.

Kész energiabomba lett

„Tudom, hogy sok nő van ezzel így, ezért őszintén bevallom: korábban nem szerettem magam bikiniben mutogatni. Most, hogy sikerült megszabadulnom a pluszkilóktól, már változott a helyzet, és kezdem magam egyre jobban érezni a bőrömben. Ráadásul a lendületemre is jó hatással van a változás: egyre energikusabb vagyok, tele erővel és tervekkel. Mintha megnyúltak volna a napok! Esténként nem azt érzem, hogy csak vonszolom a testem… Ezt nagy részben egy gyógynövénykúrának köszönhetem, ami segített abban, hogy célt érjek. Nem adtam fel, így az első stresszes pillanatban nem az evés jelentette a vigaszt vagy nyugtatót. Jó alapanyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, ami a Fülöp-szigeteken terem. A helyi gyógyítók azt mondják róla, hogy hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül a szervezetből. De van benne indiai csalán, amit én csak soványságfaktornak hívok, ami az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős” – meséli Darinka.

Darinka már 12 kiló mínusznál tart (Fotó: Archív)

Disneyland már pipa

Az Ázsia Expressz sztárjának még a férjét is sikerült meglepnie. „Bár a színészet a hivatásunk, eddig úgy gondoltam, mindketten jóval szemérmesebbek vagyunk annál, mint hogy fürdőruhában mutogassuk magunkat a nagyközönségnek – magyarázta Kiss Ernő Zsolt. – Ez a lépés nemcsak az önértékelésünkben jelent egy újabb lépcsőfokot, de a kapcsolatunkban is. Nagyon büszke vagyok Darinkára, hogy ilyen bombázóan néz ki, rendesen meg is bámultam… Azt gondolom, ő is büszke lehet magára.”

Disneylandben kalandoztak (Fotó: Archív)

A pár a nyári élménykavalkádjáról is beszámolt. „Az idei nyár más, mint a többi, ugyanis tudatosan időt szakítottunk a pihenésre. Két utazást is beiktattunk. Az egyik bakancslistás álmunkat már valóra váltottuk: elmentünk a párizsi Disneylandbe. De vár van egy török nyaralás is. Ez az ország az Ázsia Expressz forgatása során fogott meg minket, már akkor eldöntöttük, hogy visszatérünk a lányukkal együtt.”

Nagy élmény volt nekik az Ázsia Expressz (Fotó: Archív)

Várja a tenger

Darinka bízik benne, most, hogy több ruhaméretet leadott, végre a tengerpartot felszabadultan élvezheti. „Azt érzem, hogy sokkal bátrabban vállalom magam. Az énképem kezd helyrebillenni, már el is hiszem magamról, hogy jobb formában vagyok. Márpedig ha a fejünkben minden rendben van, akkor az meglátszik rajtunk kívül is – a magabiztosság jócskán hozzátesz a nőiességhez – magyarázta Darinka, aki azt is elárulta, hogy nem csak a külsőségek miatt döntött a változtatás mellett. – Anyaként számomra nagyon fontos szempont, hogy a kislányunknak jól példát mutassak. Egyszerűen látnia kell, hogyan tud egészségesebb életet élni, illetve, hogy az önazonosság egyik titka pont az, ha jól érzi magát a bőrében. Zoé pedig hétről hétre egyre nagyobb, és ez a fejlődés nem csak centikben mérhető. Szellemileg, lelkileg egyre jobban kiteljesedik, épp ezért sem szabad burokban tartani. Látnia kell, hogy legfőképpen mi magunk tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!