Hazai sztár

Kelemen Anna a barátságukról Cinthya Dictatorral: „Van bennünk egy csomó mélység, amiről kevesen tudnak”

Bár az életstílusuk igencsak különbözik, mégis rokon lelkek.

Kettőjük közül ­Cinthya volt az, aki két hete felfedte közösségi oldalán a közös titkukat, hogy egy évtizede már, hogy egymás mellett állnak jóban, rosszban. „10 éve ismertük meg egymást. Anna az életem legfontosabb állomásainál ott volt. Azokban az években, mikor felnőttem. Köszönöm, hogy vagy!” – írta a fotóművész, a frissen készült, közös képükhöz. A Storynak pedig Anna mesélt arról, hogyan is lettek pótolhatatlanok egymás életében.

Rajongóból barát

„Egy tévés rendezvényen találkoztunk, Cinthy akkoriban csöppent a sztárvilágba, Varga Viktor párjaként. Én akkor már ismert voltam, Cinthy pedig rajongott értem. Még a szakdolgozatát is belőlem akarta írni, mert annyira érdekes karakternek talált. Így kezdődött a kapcsolatunk – emlékszik vissza Anna. Majd beszélgetés beszélgetést követett, és kiderült, hogy rengeteg közös van bennük. – Rájöttünk, hogy ugyanaz a zenei ízlésünk, rajongunk a művészetekért, egyformán gondolkodunk a társadalmunkról, a világról, még a csillagjegyünk is ugyanaz, Bakok vagyunk. Mindkettőnknek van egy nagy csavar a karakterében: a felszín alatt, amit a külvilágnak mutatunk, van még egy csomó mélység bennünk, amiről kevesen tudnak. Csodálkoztam, Cinthy hogy láthat már az első perctől ennyire tisztán engem. De ő az az ember, akinek sosem kellett megmagyaráznom, mit miért teszek, például hogy miért polgárpukkasztó az Instagramom. Ő lát, érez, és én is őt.”

Ritka az ilyen mély sztárbarátság (Fotó: Archív)

„Elfogad úgy, ahogy vagyok”

Imádnak együtt filozofálgatni, és nincs sértődés vagy harag akkor sem, ha hosszabb ideig nem jön össze egy találkozó „Volt olyan, hogy majdnem egy év is kimaradt, és egyikünk sem neheztelt ezért a másikra. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Mindig fejlődünk és többek leszünk a másiktól, és ahogy Cinthy is írta, ott állunk egymás mellett a fontos pillanatokban, és számíthatunk a másikra. Úgy érzem, ez egy olyan barátság, ami életre szóló lehet – folytatja Anna. Elmeséli azt is, hogy legtöbbször kiállításra járnak együtt. – A mostani közös képünk is Csontváry-kiállításon készült. Szeretünk ilyen eseményekre járni, utána beülünk valahova, és képesek vagyunk órákig beszélgetni. De nem a tipikus, csajos traccs­partira kell gondolni. Persze van, hogy érintjük a pasitémát is, de elég izgalmas személyiségek vagyunk a másik számára, hogy inkább egymást vagy az élet nagy dolgait boncolgassuk.” Anna számára az is fontos Cinthy­ben, hogy a barátnője sosem akarta őt megváltoztatni. „Az elején zárkózottabb voltam, mint Cinthy. Nem akartam őt terhelni az én egészen másfajta életemmel, de rájöttem, hogy elfogad úgy, ahogy vagyok. Véleményt persze mindketten alkotunk mindenről, és el is mondjuk, de tiszteletben tartjuk a másik identitását.”

A Vaszary-kiállításon (Fotó: Archív)

„Alább nem adom”

A két barátnő élete azonban valóban szöges ellentéte egymásnak. Míg Cinthy a hosszú párkapcsolatairól ismert, jelenleg Molnár Tomi jegyese, addig Anna kötöttségektől mentesen élvezi az életet, a párkapcsolatairól pedig keveset tudni. „Tudom, hogy nagy zavart okoztam az emberek fejében azzal, amit tudnak rólam, de én egyébként sokszor elmondtam, még ha furcsán is hangzik, hogy alapvetően konzervatív lány vagyok. Én nagyon is jó dolognak tartom a házasságot. Egy olyan köteléknek, ami nagyon fontos, de ezen a területen nyilván vannak félelmeim” – mondja, majd elárulja, egyáltalán nem lenne ellenére, ha egyszer barátnője nyomdokaiba lépne. – Én szívesen élnék monogám kapcsolatban, sőt szívesen házasodnék is, ha jönne valaki, aki meg tudná adni nekem azt a biztonságot – legfőképp érzelmi biztonságra gondolok –, amire szükségem van. És aki időt áldozna rá, hogy megismerjen, és aki túllátna az előítéleteken. De alább nem adom. Kivárom a megbízható férfit, aki megfogja a kezem, elfogad és úgy szeret, ahogy vagyok.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!