Hazai sztár

Joshi Bharat – Mintha csak a felesége közelében találná helyét a világban

Annak idején Joshi hagyta el a feleségét, így náluk Szabó Csilla volt az, aki százszor jobban megszenvedte a kenyértörést. De mintha fordult volna a kocka...

Egy ország döbbent meg, amikor közel két éve kiderült, ­Joshi Bharat válik az akkor már 31 éve jóban-rosszban mellette álló feleségétől, Szabó Csillától. A váratlant pedig még váratlanabb fordulat követte, amikor az egykori tévés csakhamar egy másik asszony, az akkor már elvált Kelemen Beatrix oldalán kezdett új életet. Csilla élete egy pillanat alatt hullott darabjaira, bánatában csontsoványra fogyott, és fogalma sem volt arról, hogyan tovább. Civil és sztárbarátai, köztük Pártai Lucia segítette őt felállni a padlóról, és mára teljesebb és boldogabb életet él, mint valaha. Imádja az új, Duna-parti otthonát, és a munkáját a Rádió Bézsben és a Rádió Szarvasnál, ahol Lucia Derűs napot! című műsorának rendszeres vendége.

Közös munkahely

Ezzel szemben Joshi Bharat élete egészen máshogy alakult, mint ahogy eltervezte. A gyönyörű, budai villa, ahová új párjával költöztek, fél évig sem volt az otthona, szerelmük ugyanis kérészéletűnek bizonyult új választottjával. Joshi hamar elköltözött a házból, a baj pedig, mint tudjuk, sokszor csőstül jön: akkoriban a tévés munkái is megszűntek. Furcsamód az egykori lélekbúvár ezek után szintén a Duna partján választott magának új otthont mindössze pár percnyire a volt nejétől. Nemrég pedig a munkában is követte Csillát. A napokban ugyanis a Rádió Bézs stúdiójából osztott meg egy képet annak apropóján, hogy ő is rádiózásba kezdett a csatornánál. Az egykori házaspár tehát mára nemcsak hogy újra egymás közelében él, de újabban kollégák is, hiszen Csilla rendszeres vendég ott, ahol immáron Joshi műsort vezet.

Joshi első vendége Bayer Ilona volt (Fotó: Archív)

Ritka és példaértékű

Hogy mindez a véletlenek sokasága-e, nem tudni, de az biztos, hogy Joshi a jelek szerint még mindig szeret az exneje közelében lenni. Még akkor is, ha a lakásához közeli kávézóban mostanság gyakran látják őt hölgytársaságban. „Sokszor betéved, és mostanában előfordul, hogy nem egyedül. Korabeli hölgyekkel beszélget, randizgat” – árulta el nemrég lapunknak Joshi egy közeli barátja. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy mind a mai napig Csilla főz rá. Lányuk, Shila ugyanis sok időt tölt az édesapjával, Csilla pedig olyankor is ügyel rá, hogy gyermeke a kedvenceit fogyaszthassa, és természetesen mindig csomagol a finomságokból Joshi­nak is. Nála jobban ugyanis senki sem találja el a műsorvezető szájízét. Ritka és példaértékű gesztus, főleg egy elhagyott feleség részéről. Csilla erről legutóbb azt mondta a Storynak, hogy a megszokás nagy úr, és jólesik neki adni, ugyanakkor esze ágában sincs kibékülni a facéran maradt exférjével.

Csilla rendszeres vendég Pártai Lucia műsorában (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Két éve nem találkoztak

Kíváncsiak voltunk, hogy érzi magát most Csilla, hogy kollégák is lettek Joshival. „Én nem járok be a stúdióba, mint Bharat, így nem találkozunk. Nemrég, egy bézs rádiós eseményen összefuthattunk volna, de tiszteletben tartotta, hogy én előbb csatlakoztam a csatornához, és ott leszek a bulin, ezért ő kihagyta. Ez figyelmes volt tőle, és jólesett. Ezt meg is beszéltük telefonon – kezdi Csilla, majd hozzáteszi, örül, hogy volt férje újra azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben szerinte jó is: a beszélgetős műsorokban. Békülésről viszont továbbra sincs szó. – Nálam a helyzet változatlan. Azóta nem találkoztam Bharattal, amióta a cuccaival kilépett az egykori gödöllői otthonunk kapuján. És ez nem is fog változni, ugyanakkor nincs bennem harag. Látják, ma is szívesen főzök rá, szoktunk telefonon és írásban kommunikálni, de már más életet élünk, mint régen. A múltat már nem lehet visszahozni, főleg nem a történtek után. De azt hiszem, mindkettőnknek sikerül újraszíneznünk az életünket – immáron külön-külön.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!