Hazai sztár

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga – Mintha már ők maguk sem tudnák, hányadán állnak egymással

Kapcsolatuk hol botrányos, hol szinte baráti, de változatlanul nem jutnak dűlőre egymással. Mi lesz így a gyerekükkel?

Emberére talált egymásban ­Körtvélyessy Kinga és L.L. ­Junior. Az egykor szebb napokat látott házaspárnak már szenvedélyes szerelmük idején is voltak durva vitáik, ám amióta válnak, mindenkit elképeszt, amilyen hírek jönnek felőlük. És szeptem­berig még egész biztos nem csillapod­nak a kedélyek.

Kié lesz a felügyeleti jog?

A válófélben lévő házaspár esetében ugyanis már rég nem az a kérdés, hogy kinél hányszor alhat majd a jövőben a gyerek, sokkal inkább, hogy a szülői felügyeleti jogot közösen gyakorolhatják-e, vagy csak egyiküké lesz. Ez pedig olyan fontos témákat vet fel, mint a kis Lesi Lili nevelésének, tartózkodási helyének megválasztása, életpályájának kijelölése, vagyonának kezelése, a gyerek törvényes képviselete – hogy csak néhány példát említsünk. Semmi kétség, hogy a szülőpár mindkét tagja a legjobbat akarja kislányuknak, ezért küzdenek, és mivel alig két hónapjuk maradt igazukat bizonyítani egymás és a bíróság előtt, már-már versenyezniük kell egymással, melyikük a jobb gondviselő. Legalábbis kívülről így tűnik. Legutóbb már az utcán sem zavartatták magukat, pontosabban Junior, aki a szemtanúk és a Bors információi szerint provokálni próbálta volt feleségét, ő azonban tudomást sem vett róla. A rappert sokan az összeomlástól féltik, egyre nagyobb rajta a nyomás. Különösen, amióta májusban a bíróság a volt felesége javára döntött. Ennek értelmében ideiglenesen, felváltva nevelik jelenleg a gyereküket, de a felügyeleti jog az édesanyánál van, Junior pedig kétnaponta láthatja Lilikét. Ám mivel ezzel a döntéssel nem értenek egyet, ősszel újra tárgyalják az ügyet.

A Nyerő Párosban még együtt szerepeltek… (Fotó: RTL)

A korán jött szerelem ára

Hogy a hosszú hetek alatt addig még mi minden történhet kettejük életében, nehéz előre megjósolni. Percről percre változik a viszonyuk: mert állítólag Junior viselkedése kiszámíthatatlan. Kinga életéről kevesebbet tudunk, a nyilvánosságtól teljesen visszavonultan él. Új kapcsolata nincs, kislánya pedig ideje nagyobb részében vele van, miközben dolgozik is. Junior ellenben napi szinten szerepel az újságok hasábjain. Amióta beleszeretett tizennyolc évvel fiatalabb szakmabeli szerelmébe, Dárdai ­Blankába, számtalanszor szakítottak, kikövették egymást az Instagramon, majd újra kibékültek, ami folyton a figyelem középpontjába tereli őket. A korán jött szerelemnek láthatóan fájdalmas ára van. Miközben nekik is időre lenne szükségük ahhoz, hogy összecsiszolódjanak, most a fókusz mégiscsak a gyerekekre kell, hogy essen. Úgy tudjuk, a kis Lili rajong az apukájáért, és mivel heti két napot most is együtt töltenek, ez bizonyára nagy boldogság a rapper számára, aki azért küzd minden erejével, hogy a jövőben se legyen hétvégi apuka. „Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyjával, ­Csillával” – utalt erre már korábban Hajdú ­Péter műsorában is.

Szappanoperai események

A rapper maga is elismerte, sokkal nehezebb dolga van most, mint amikor Lacika ügyében kellett megegyeznie volt élettársával, Hopp ­Csillával. És valóban. Egy szappanoperában nincsenek olyan váratlan fordulatok, mint Junior és Kinga kapcsolatában. Olyan szenvedéllyel is ritkán találkozunk az életben, mint amilyennel egykor megélték a szerelmüket, ám az a szenvedély, amely mindkettőjükre annyira jellemző, mintha kezdené felemészteni őket. Megéltek már hatalmas kríziseket, bizonytalanságot és bizalmatlanságot is. Sőt februárban az sem volt ­kizárt, hogy akár ki is békülhetnek egymással. Aztán Junior váratlanul azt nyilatkozta, hogy a nagyjából 300 millió forintos vagyon elosztásában gond nélkül megegyeznek. A csatabárdot azonban a válási procedúra legérzékenyebb időszakára csak nem sikerült teljesen elásni.

A 2023-as Glamour Woman Of The Year díjátadó partiján még együtt jelent meg Blanka és Junior (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Fél év, számtalan szakítás

Junior kapcsolata a nála 18 évvel fiatalabb Dárdai Blankával sem mentes a viharoktól. Tavaly november óta számtalanszor volt köztük mosolyszünet. Más életkorúak, másként ­kommunikálnak, másként dolgozzák fel a problémákat. „­Ebben az évben tíz évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok-sok átlagos, meleg hétköznap, hatos keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek sokat az ­általa ’mosolyszünetnek’ nevezett pillanatokról, se a boldog percekről, mert a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek is, őket pedig tisztelni kell” – írja erről a fiatal énekesnő közösségi oldalán.

Kiemelt képek: Korponai Tamás, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!