Hazai sztár

Elvis-imitátor adta össze a népszerű humoristát és szerelmét Las Vegasban

Orosz György és kedvese annyit mondogatták, hogy majd egyszer Vegasban összeházasodnak, amíg a viccből valóság lett.

Egy Elvis-imitátor által vezetett ceremónia keretében mondta ki egymásnak a boldogító igent Orosz György és szerelme, Krisztina. A házaspár számára különös út vezetett a hétköznapinak cseppet sem mondható házasságkötésig. „Úgy ismerkedtünk meg, hogy egy rádiónál dolgoztunk. A munka miatt sülve-főve együtt voltunk, aztán a közöttünk lévő barátság szerelemmé alakult. Emlékszem, egy héttel azután, hogy kimondtuk, egy pár vagyunk, Kriszta minigarzonjának sötét kis szobájában eldöntöttük: örök hűséget fogadunk egymásnak. Azóta is eszerint élünk. Egy bácsi egyszer azt mondta: a hosszú távú kapcsolatért nem tenni kell, hanem döntést kell hozni róla.

Fotó: Archív

Ezzel nagyon egyetértek. Ha van is valamilyen vitánk Krisztával, mindig azt mondom: most azonnal béküljünk ki, mert úgyis együtt fogjuk leélni az egész életünket. Felesleges akár egyetlen egy percet is haragban tölteni. A barátok és a család sokat kérdezgette, hogy mikor házasodunk össze, mi erre viccesen mindig azt feleltük: majd egyszer, Las Vegasban, de akkor még soha nem is jártunk az USA-ban. Aztán a negyvenedik születésnapomra kiutaztunk, mert nekem ez régi vágyam volt. Kriszta sosem álmodott Amerikáról, de aztán ő is beleszeretett. Erre az utazásra én már vittem magammal a gyűrűt, és sokáig gondolkodtam, hogy hol tegyem fel a nagy kérdést: New Yorkban az Empire State Buildingnél vagy a Niagaránál, de végül nem vártam olyan sokáig, még a repülőúton, 10 000 méteres magasságban megkérdeztem, lenne-e örökre a társam. Ő azt felelte: ezt már megbeszéltük. Én meg mondtam, hogy jó, de most gyűrű is van. Annyit kért, hogy csináljuk ezt az egészet halkan ott, a repülőn, mert nagyon ciki. Végül így kértem meg a kezét.”

Limuzinból a futószalaghoz

Aztán nemrégiben pompás lehetőség kínálkozott arra, hogy a vegasi esküvő valósággá váljon. „Meghívtak Amerikába hét előadás erejéig. Úgy alakult, hogy a városok közötti utazások során egyszer éppen Las Vegasban landoltunk, és volt ott néhány napunk. Azt mondtuk, hogy itt az alkalom a házasságkötésre. Lefoglaltuk az időpontot, és egy kis kápolnát is. Éppen azt, ahol Bon Jovi is házasodott, illetve ahol Elvis is tervezte az esküvőjét, ami végül a vendégek száma miatt egy nagyobb helyre került át. Vittünk magunkkal az útra szép ruhát, én zakót, Kriszta kalapot.

Ebben a kis kápolnában házasodott Jon Bon Jovi is egykor (Fotó: Archív)

Gyűrűket nem, azokat ott vettük meg, de Krisztára nem volt jó a méret, így alakulhatott úgy, hogy éppen 5 perccel azelőtt érkeztek meg hozzánk a megfelelő gyűrűk, hogy a limuzin értünk jött volna. Amikor odaértünk a megadott helyre, azt láttuk, hogy kis üvegablakoknál adják össze az embereket futószalagszerűen az ott ülő bírók. Nem beszélünk teljesen jól angolul, szóval lelkesen ismételgettük, amit mondtak. Reméljük, tényleg összeadtak minket, de az is lehet, hogy az ingatlanjainkat ruháztuk át valakire – tréfálkozik. – Ott kaptunk egy papírt, és azzal mehettünk át a kápolnába. A szertartásvezetőnk egy nagyon profi Elvis-imitátor volt, a dalokat is mi választhattuk, szólt a Love Me Tender és a záró szám a Viva Las Vegas volt természetesen.”

Arizonában voltak nászúton (Fotó: Archív)

„Nászdélutánt csaptunk”

A házasságkötésen csak ketten voltak jelen, de a násznép sem maradt ki az ünneplésből. „A rokonaink és barátaink online követhették az eseményeket. Voltak, akik szépen felöltöztek, és volt, aki esküvői vacsorát is készített, és videón rögzítette, ahogy elfogyasztják azt. Így lehetséges, hogy most sírva nézünk egy videót, amin valaki sírva nézi, ahogy mi sírunk a szertartás alatt. A szertartás után pompás nászdélutánt csaptunk. Kaptunk olyan nászajándékokat, amelyek kifejezetten ottani programok voltak: jártunk egy csoda szép kilátónál, és Gordon Ramsay éttermében ettünk. Aztán a szerencsénket is próbára tettük Vegasban, és megnyugodva közölhetem, bizonyítást nyert a tétel: akinek a szerelemben szerencséje van, annak a szerencsejátékokban nincs – tréfálkozik a komikus. – Azután folytattam az amerikai turnémát, de már házasemberként. Néhány napja a hivatalos papírok is megérkeztek, így most már intézhetjük, hogy itthon is hivatalosan elfogadják a házasságkötésünket.”

Fotó: Archív

„A feleségem a főnököm”

„Az esküvő miatt nem tudtam részt venni az Activity válogatásán, de hálás vagyok az RTL-nek, mert mégis bekerültem a produkcióba. Ez az első tévéműsor, amiben már férjként szerepelek. Emellett természetesen a Stand Up Comedy Humortársulattal is lesznek fellépéseink, amit a feleségemmel együtt csinálunk. Tulajdonképpen ő a főnököm, én pedig a művészeti vezető.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!