Hazai sztár

Zalatnay Cini: „Elmesélem, milyen volt a pokolban”

Az énekesnőről készülő filmből sok mindent megtudhatunk majd az élete mélypontjáról. De sajnos ez nem csak neki fog fájni…

Lova, a 33 éves lipicai-arab félvér már 16 éve az énekesnő családjának teljes jogú tagja, ez pedig természetesen a történtek ellenére sem változik, hisz a lovassport már csak ilyen: gyönyörű, ámde korántsem veszélytelen!

„Voltam már szorultabb helyzetben”

Noha a vágóhídról megmentett szürke patás, Manócska a légynek sem tudna ártani, Cininek fájdalmat okozott. „A mostani baleset egy figyelmetlenség volt. Nyírtuk a téli szőrét, és amikor végeztünk, tolt rajtam egyet, én pedig azzal a lendülettel bedőltem a szalmába. Bár a derekam még mindig fáj, szerencsére maradandó sérülés nélkül, kisebb zúzódással, húzódással megúsztam, úgyhogy nem panaszkodom! Voltam én már szorultabb helyzetben is – vallja be a Story magazinnak Cini. – Jelenleg injekciókúrán vagyok, és az orvosom javallatára gyógytornára és gyógymasszázsra járok. Ellenben nem szabad szobabringáznom, aerobikoznom és semmi megterhelő gyakorlatot, feladatot végeznem. Segítségre szerencsére nem szorulok, gyakorlatilag ugyanúgy élem az életem, mint eddig, de ha a szükség úgy hozza, akkor sokakra számíthatok. A lányom, valamint Niki keresztszülei, a menedzserem, Barbi és a barátaim, rajongóim lélekben mindig itt vannak velem, és persze a nyugdíjas lovam, Manócska is!”

Fájós dereka miatt most csak óvatosan tornázhat (Fotó: Tóth Beáta/fotocentral.hu)

Frászt hozta az orvosára

Bár a teljes felépüléséig még hosszú út vezet, Cini a fájdalmai ellenére sem tud megülni a fenekén. Elhivatott művészként számára a színpad a legjobb orvosság. „A zene csodákra képes! Amikor közönség elé lépek, teljesen megszűnnek a fájdalmaim, hiszen maximalista vagyok, és tombol bennem a megfelelési vágy. Még a rákbetegségemnél is igyekeztem minden koncertemet megtartani, és már az első kemoterápiás kezelésem napján felléptem. Igaz, az orvosom frászt kapott, amikor megtudta, de nagyon büszke voltam magamra, hogy megcsináltam, és nem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam a betegségtudat. De ugyanezt mondhattam el annál az esésemnél is, amikor hat bordám eltört, és alig kaptam levegőt. Az átlagos 6-7 hetes gyógyulás ellenére a 4. héten már énekeltem. Persze nem mondom, hogy könnyű volt, de szerencsére elég magas a fájdalomküszöböm, amit drága jó édesanyámtól örököltem. Ha ő képes volt nyolcvanévesen, törött bokával futni, és tüdőgyulladással is eljönni a koncertemre, akkor én sem panaszkodhatom 75 évesen egy kis húzódás, zúzódás miatt!”

Ha baj van, Niki rohan az anyukájához (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Csakis az igazat

Nem elég, hogy fellép, Cini nemrég hatalmas fába vágta a fejszéjét: megfilmesítik az életét, a készülő alkotásban pedig ő maga is közreműködik. „Részleteket még nem árulhatok el, de az biztos, hogy egy régóta dédelgetett álmom teljesül – lelkendezik az énekesnő, akinek fiatal kori énjét, úgy hírlik, Tóth Andi alakítja majd. – Ez lesz az én El Caminóm,­ amelyben elmesélem az igazságot arról, amikor fent voltam, és arról, amikor lent, a pokolban! Ahogyan mindenkinek, úgy nekem is voltak jó és rossz döntéseim az életem során, amiket a készülő filmből sem lehet majd kihagyni. Biztos, hogy sebek tépődnek majd fel, ugyanakkor ez lesz az én gyógyulásom!”

Kiemelt képek: Archív, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!