Hazai sztár

A 2000-es évek popbandái: „Mi még dedikált fotókat adtunk a rajongóknak, és azt sem tudtuk, mi az a szelfi”

Vajon hogyan élnek ma a Baby Sisters, a Shygys és a Fresh tagjai?

Baby Sisters – Csak egyikük muzsikál

Miután elénekelték a Jó estét nyár, jó estét szerelem! című dalukat, borítékolható volt a siker, amely 2001-es felbomlásukig elkísérte őket. A banda csábos szőke ciklona, Hertelendy Klára teljesen hátat fordított a művészéletnek. Egy ideig a divatszakmában és a hálózatépítésben dolgozott, és bár nem sok hír jön felőle, mert egykori zenésztársaival sem tartja a kapcsolatot, annyit tudni lehet, hogy már két gyermek édesanyja. Neve az elmúlt években legtöbbször a NAV adótartozási listáján bukkant fel. Bognár Évit Skandináviáig repítette a szerelem, évek óta ott él párjával és kislányával. A formációból egyedül Szklenár Gabi maradt a zenei pályán, ő jelenleg is aktív énekesnő, miközben hat és fél éves ikerfiait nevelgeti.

Baby Gabi ikreket szült (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Shygys: „Talán van még pár évünk”

Lányok ezrei kerültek euforikus állapotba, amikor J.D., Julian, Martin, Brandon és Zak a színpadra lépett. Ács Bálint viselte a Martin művésznevet. „Mi még dedikált fotókat adtunk a rajongóknak, azt sem tudtuk, mi a szelfi. Rengeteg bulink volt, élveztük a koncerteket.” A fiúkból érett férfiak lettek időközben. Bálint a feleségével, Brunner Márta színésznővel komoly gazdaságot vezet, és a többiek élete is helyre került. „Zak a szomszédom, feladta a városi életét ‒ meséli Bálint. – Brandon három gyerek apukája, Siófokon él a családjával. Reklámfilmek aláfestő zenéivel foglalkozik, de családos apukaként nehezebben tud mozogni, ezért nem vállalta a zenekari munkát. A többiekkel viszont összeálltunk, és sok fellépésünk van. Már a férfiak is odajönnek ugrálni a színpadhoz, elmúlt a féltékenység. Én egyébként belül nem érzem, hogy öregszem, bár kevésbé tudom felidegesíteni magam, mint húsz éve… – nevet. – A formációnkkal vannak terveink, talán még van bennünk pár év. Magánemberként is sok időt töltünk együtt, barátok vagyunk, közös családi programokat szervezünk.”

Zak, Martin és J.D. ma is együtt lép fel (Fotó: Archív)

Fresh Andi és Viki – Megromlott a viszonyuk

A 2005-ös esztendő legtöbbet játszott slágere, a Félig ördög, félig angyal az ő nevükhöz fűződik. Andit, a szőke és Vikit, a fekete szépséget ma az együttessel azonosítjuk, pedig egyikük sem volt alapító tag, viszont a sorozatos tagcserék után ők tették igazán népszerűvé a formációt. A lányok nemcsak munkatársak, hanem hosszú ideig barátnők, sőt lakótársak voltak, ám mára megromlott a viszonyuk, nem tartják a kapcsolatot. Andi időközben férjhez ment, de a boldogságot drágán adták. Esküvője másnapján kezdődött a kemoterápiás kezelése, miután a mellében rosszindulatú csomót találtak. Ma már jól van, és hálás minden percért, amit a szeretteivel tölthet. Viki szintén férjes asszony, öt évvel ezelőtt született meg első gyermeke, Samu, és hamarosan világra jön a második babája is.

Andi és Viki nem voltak alapító tagok a Freshben (Fotó: Story-Best Archívum/fotocentral.hu)

Kiemelt képek: Story-Best Archívum, Meglepetés Archívum, Olajos Piroska/fotocentral.hu 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!