Hazai sztár

Szerelme a Gólkirályság sztárjáról: „Azt hittem, Zoli beképzelt lesz, de éppen az ellenkezője volt”

Barabás Kiss Zoltánnak és új barátnőjének közös otthonában minden a népszerű színész keze munkáját dicséri.

A Gólkirályság és számos musicalsiker és prózai sikerdarab színésze nemrég új társra lelt. „Rékával színházban találkoztunk először. Kérdeztem, nincs-e kedve megnézni egy előadást, amiben játszom. Volt. És azóta tulajdonképpen együtt vagyunk” – meséli Zoli. Rékának kezdetben voltak fenntartásai: „Amikor először elmentem randevúzni, azt hittem, Zoli beképzelt lesz, mert én nem ismerkedtem még korábban soha híres emberekkel, de éppen az ellenkezője volt: kedves és figyelmes.”

Zoli nem riad vissza a házimunkától (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Fogytam tíz kilót”

A színész és a csinos közgazdászlány október óta alkotnak egy párt, és azóta együtt is laknak. „A megismerkedésünk után Réka mondta, hogy éppen költözik, van egy új lakás, amit még fel kell szerelni, be kell bútorozni. Én meg rögtön mondtam, hogy ráérek, és szívesen megcsinálom. Ez több szempontból is jót tett: egyfelől kiélhettem a barkácsszenvedélyem, másfelől fogytam 10 kilót. Büszke vagyok rá, hogy jó technikai megoldásokat sikerült kitalálnom” – mondja Zoli, aki minden bútort maga szerelt össze, és a villany- és vízszerelési munkákat is saját kezűleg végezte.

A bejáratnál lévő táblán hagynak egymásnak üzeneteket (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Szingli életre készült

Réka pedig az új lakáshoz, amit eredetileg szingli laknak képzelt el, kapott egy társat is. „Készültem a szingli létre, mert nagyon rossz tapasztalataim voltak a férfiakkal. Elvált nőként egy jó ideje kerestem már párt, de nem találtam olyan társat, akivel egy normális, klasszikus kapcsolatot működtetni lehetett volna. Akkor toppant be az életembe Zoli. Azóta fordult a kocka: rengeteg programunk van. Barátokkal találkozunk, színházba járunk, és utazunk.” És hogy mi volt az első dolog, ami a helyére került az új lakásban? A WC-ben látható Mona Lisa. „Ha én lennék a Louvre igazgatója, a múzeumban egy másolatot tartanék, és az eredeti a mosdómban lógna. Na nem azért, mert ez a kedvencem, hanem rendkívül túlértékeltnek tartom” – mondja nevetve Réka.

A gardrób természetesen elsősorban Réka felségterülete, akinek sok szép ruhája van (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!