Hazai sztár

Kulcsár Edina nem kér a luxusból: „Én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak”

G.w.M már most dizájner babaholmikat vásárolna a kislányának, Edina azonban meghúzta a határt. Az is kiderült, miért.

Hányszor hallottuk, ha megnyerném a lottóötöst, akkor sem venném meg, mert felesleges. Talán ilyen egy 800 ezer forintos kis plüssmackó is. De mivel lehet kapni ennyiért gyerekjátékot, az azt jelenti, hogy van, aki meg is veszi. Közéjük tartozik Kulcsár Edina és férje, Varga Márk is, akiknek, lássuk be, szívük joga arra költeni a pénzüket, amire akarják.

Ilyen a gyerekszoba

Hogy ennyiért vettek nemrég született gyermeküknek, Amarának Louis Vuitton plüssmackót, az Edina egyik közösségi oldalára kitett fotójából derült ki, amin a maci tüneményes rózsaszín ruhák között ül. Edina egyébként elárulta, kisbabájuknak új kelengyéi vannak, Nina lánya kinőtt ruháit ugyanis annak idején odaadta a húgának, de G.w.M-nek egyébként is fontos, hogy a kislánynak mindene új legyen. „A babakocsink Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik ‒ mondta a Blikknek az influenszer. – A szobájába már korábban megérkeztek a bútorok, a férjem szerelte össze őket, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. A fala rózsaszín, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik. Márk szeretett volna már most Gucci ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki.”

Ilyen Louis Vuitton macija már van Amarának (Fotó: Archív)

Büszke a pénzére

Nem csoda, hogy Edina visszafogta a férjét, ami biztosan nem volt könnyű, hiszen Márk mindig is szeretett büszkélkedni azzal, amije van. A rapper nem volt mindig gazdag, ám a sikerei után elmesélte, előfordult, hogy egy boltban 5 millió forintot hagyott ott, ahogyan fogalmazott, „göncökért”, vagy 50 millióért vett egy házat a kislányának, magának pedig egy olyan sportkocsit, amiből ez az egyetlen az országban. Edina így szerette meg őt, és tudja, hogy férje nem csak magának vásárol, a szeretteinek sokkal többet. „Ő az az ember, aki mindent meg akar adni a szerelmének, azt akarja, hogy ragyogjon, csillogjon. Kérdezd meg őt, azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak. De ha a szerelmemet boldogsággal tölti el, hogy viselem azt, amit tőle kaptam ajándékba, és hogy ha ő szeretné, hogy – az ő szavaival élve – rajos legyek, akkor én azt felveszem.”

Fotó: TV2

Megszokta, hogy spórol

Természetes, hogy van egy határ, hiszen nemcsak Márk jött szegény sorból, de Edina is, és hozzá volt szokva, hogy nem szórja a pénzt. Korábban, még első férjével együtt elmesélte, hogyan takarékoskodnak. „Amikor vásárolunk, az interneten megnézzük az árakat, sorra vesszük, melyik üzletben kaphatjuk meg olcsóbban a kinézett termékeket. Ha van rá lehetőség, nem kérünk házhoz szállítást, inkább személyesen vesszük át a dolgokat. A mozgásérzékelő lámpák felszerelése szintén egy olyan opció, mellyel takarékoskodhatunk. Edina még nálam is megfontoltabban vásárol, a gyerekeket is arra tanítjuk, hogy nem szórjuk a pénzt – mondta akkor Edina előző férje, Csuti, a kismama pedig azt, hogy élelmiszert is tudatosan vásárol. – Míg korábban próbáltam minél ritkábban, de többet vásárolni, most inkább sűrűbben megyek, akár 1-2 naponta is, hogy ne halmozzak fel sok ételt. A másik, hogy azokat a szekrényeket, fiókokat, ahol a tartós élelmiszerek vannak, havonta egyszer átnézem. Én például balról jobbra szoktam pakolni, lejárati dátum szerint, ez is egy trükk. Ahogy emlékeztetőket is szoktam beállítani a telefonomon, hogy például két nap múlva lejár a túró. Arra is figyelek, hogy ne tíz emberre főzzek, hanem csak négyre, hogy ne maradjon sok étel.” Akinek tehát ennyire a mindennapi életéhez tartozott az észszerű költés, az később, jómódban sem tud és akar kibújni a bőréből, még akkor sem, ha emiatt nemet kell mondania a szeretett férfinak.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!