Hazai sztár

Janza Kata szerint James Bond soha nem fog kimenni a divatból: „Ő minden nő álma”

Luxusautók, egy vodka-martini rázva, nem keverve, élménydús akciójelenetek – a Bond-életérzésbe az Operettszínház színészei is belekóstoltak.

Idén hatvan éve annak, hogy bemutatták az első James Bond-filmet, a Dr. No címűt. Az évforduló kapcsán márciusban egy koncerttel tisztelegtek a Bond-filmek előtt az Operettszínház művészei, köztük Janza Kata, Polyák­ Lilla és ­Dolhai Attila­ is. Ott jártunk a fotózáson, ahol a színészek a 007-es ügynök és a Bond-lányok bőrébe bújtak.

Polyák Lilla: „Együtt nézte a család”

„Ezekről a filmekről a gyerekkorom jut eszembe, mert a szüleim annak ellenére engedték, nézzem őket, hogy valójában felnőtteknek szóltak. Mindig izgatottan vártam az újabb részeket, amiket a családdal együtt láthattam. Ráadásul csodálatos zenéje volt mindegyiknek, szinte kivétel nélkül világslágerekké váltak. Egy Bond-főcímdalt elénekelni mindig hatalmas presztízs volt!”

Polyák Lilla (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Janza Kata: „Lessük, ki a következő”

„James Bond soha nem fog kimenni a divatból, ő minden nő álma. Bond-lánynak pedig kiváltság lenni, mindig lessük, ki az a színésznő, akinek sikerült elnyerni ezt a feladatot – magyarázza Janza Kata. – Az egyik legnagyobb kedvencem Monica­ Bellucci.­ Boldog voltam, amikor megláttam, az én korosztályom is képviselteti magát, és már egy negyven pluszos nő is lehet Bond-lány!”

Dolhai Attila (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Dolhai Attila: „Az autóját elvinném egy körre”

„Rajongok az akciófilmekért, így a Bond-mozikért is. Ugyanakkor számomra idealisztikus az a férfimodell, amiről ezek a filmek szólnak. Nem hiszem, hogy létezik ilyen férfi a valóságban – elmélkedik Dolhai Attila. – Időnként arról ábrándozom: de jó lenne, ha ilyen tudnék lenni, és minden problémát azonnal képes lennék megoldani. És Bond autóit is elvinném egy körre…”

Kiemelt kép: Profimedia, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!