Hazai sztár

A Nagy Ő továbbra is keresi az igazit: „A velem egykorú nők vagy elkeltek, vagy nem hiába vannak egyedül”

Tóth Dávid úgy érzi, az idei év meghozza számára a hőn áhított szerelmet.

Tavaly év végén felröppent a hír, hogy az egykori Nagy Ő-re rátalált a szerelem, sőt titokzatos barátnőjével már az esküvő is szóba került közöttük, ám a 38 éves kajakos most elárulja: szó sincs lagziról, sőt még barátnő sincs a láthatáron. „A Nagy Ő után volt egy közel féléves kapcsolatom, ami tavaly nyáron ért véget, de azóta nincs senkim. Sajnos! – kezdi a Storynak az exsportoló. – Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, de a tapasztalataim szerint a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában még más az életfelfogásuk, és nem feltétlen szeretnének megállapodni. A velem egykorú, harmincon túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem hiába vannak egyedül. Persze ez csupán általánosítás, tisztelet a kivételnek, és én épp az utóbbit keresem.”

Az interneten is szívesen ismerkedik (Fotó: Archív)

„Sajnos nem így alakult”

Dávid már minden ismerkedési lehetőséget kiaknázott. Volt, hogy bárban, étteremben, baráti társaságon keresztül, az interneten vagy éppen a TV2 párkereső realityjében kereste a nagy őt. „Hittem benne, hogy a műsorban rám talál a szerelem, de sajnos nem így alakult, pedig a lehetőségem meg lett volna, ahogy annak a 21 lánynak is, akik a szívemre pályáztak. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy részt vettem a műsorban, mert érdekes tapasztalás és kaland volt, de már egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a párkeresésre. Úgy vagyok vele, hogy úgyis jönni fog, ha jönnie kell. Különben is van egy olyan érzésem, hogy 2023-ban rám talál az igazi, és be fogom vonzani a szerelmet. Egyelőre várakozó állásponton vagyok.”

A sport örökre az élete része marad (Fotó: Archív)

Mediterrán a befutó

Hogy milyen típusú nők Dávid zsánerei? „Szeretem a sportos nőket, már csak azért is, mert én is ezzel foglalkozom. Emellett pedig inkább a mediterrán típusúakat, a barna vagy a fekete hajúakat kedvelem. Ami a belső tulajdonságot illeti: legyen intelligens, humoros, és ami talán a legfontosabb, családcentrikus – mondja az olimpikon, aki huszonévesen még úgy hitte, hogy 38 éves korára már rég családos ember lesz. – Mindig is nagyon családcentrikus voltam, nem véletlen, hogy azt gondoltam, ennyi idősen már rég egy feleséggel és két gyerekkel az oldalamon élem az életem. Ehhez képest még barátnőm sincs, de ami késik, nem múlik. Hiszem, hogy előbb-utóbb ez a boldogság is megadatik számomra!”

Kiemelt kép: Fölöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!