Hazai sztár

Aki Fesűs Nellynek bejön, azt lánya kitolná a teraszra, és letakarna egy kockás lepedővel

Ezt teszi a 30 éve korkülönbség, de ha bármi nyomja a lelküket, azonnal egymáshoz fordul Horváth Csenge és édesanyja.

Mit gondolnak a házasság intézményéről?
Nelly: Úgy vélem, a házasság egy kapcsolat legmagasabb szintre való emelése, a koronája.
Csenge: Manapság annyi válást látni, talán már nem annyira menő házasodni, mint korábban. Én szívesen igent mondanék egy eljegyzésre, de nem biztos, hogy valaha oltár elé is állnék.

Lehet-e ilyen korban még tanácsot adni Csengének? Ha igen, miben?
Nelly: Szerintem ez nem korfüggő. Amúgy is minimum 30 év előnyöm van vele szemben. Én már sok mindenen túl vagyok, ami rá még vár. Természetesen nem szólok bele az életébe, de ha a tanácsomat kéri, ha bármire kíváncsi, abban segítek azonnal. Többek között ez is egy édesanya feladata.
Csenge: Én pedig ezeket bölcsen meghallgatom, majd bólintok rá, megköszönöm, és az ellenkezőjét csinálom. A végén persze mondom anyának, hogy igaza volt mindenben.

Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu

Szakmailag tudják egymást segíteni? Mi az a határ, ameddig beleszólhatnak egymás karrierébe? Ki a nehezebb eset?
Nelly: Csenge fotómodell és digitálistartalom-készítő, a színpadon már kevesebbszer láthatjuk. Tehát két teljesen különböző szakmában dolgozunk. Ő elég okos ahhoz, hogy tudja, a saját karrieré­ben mi az, amit elvállalhat, és mi az, amit nem. Érzi, mik állnak jól neki, mik kevésbé.
Csenge: Én mit szólhatnék bele 30 év kemény munkájába?

Hasonló a férfiideáljuk?
Nelly: Szerintem egyáltalán nem. Egyrészt teljesen más korosztályban vagyok, így valószínűleg azokra a férfiakra, akik nekem tetszenek, Csenge rá sem tudna nézni. Illetve, aki neki tetszik, az nekem nem férfiideál. Bár Jason Momoa szerintem mindkettőnknek bejön.
Csenge: Aki nekem jóképű pasi, az anyának még csak nem is férfi. Ezt teszi 30 év korkülönbség. Nyilván, aki anyának bejön, az nekem már bácsi, akit kitolnék a teraszra, és letakarnám egy kockás lepedővel. Momoa pedig számomra már nagypapa.

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Hogyan lehet kiszűrni, hogy egy férfi az ismertség miatt akar ismerkedni?
Nelly: Néhány beszélgetésből ez mindig egyértelműen kiderült számomra. Ezt az idő is igazolta. Boldog vagyok a párommal, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, az életünk. Csengével mindketten okosak vagyunk annyira, hogy elég hamar érezzük, ha át akarnak minket verni. De ha azokon a bizonyos szűrőkön átmennek a férfiak, amik számunkra fontosak, akkor valószínűleg már tényleg csak ránk kíváncsiak.
Csenge: Tökéletesen egyetértek anya minden egyes szavával.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!