Hazai sztár

Erdei Zsolték épp tíz éve találtak egymásra: „A feleségem megálmodja a célt, én töröm az utat”

Párjával mindenről őszintén elmondják egymásnak a véleményüket, szerinte ez tart össze két embert, nem a külsőségek.

Alaposan megváltozott Erdei Zsolt külseje, aki nemrég döntött úgy, hogy eldobja a borotváját. A szakáll és a bajusz azért nem aratott mindenkinél osztatlan sikert a környezetében. „A párom szerint inkább öregít, lehet benne igazság, de hát jövőre ötvenéves leszek. Ráadásul makacs is vagyok, szóval az arc­szőrzet egy darabig még marad. Akkor is, ha Réka jobban szeretné, ha azonnal leborotválnám” – jelentette ki a tőle megszokott határozottsággal Zsolt.

Otthon is szükség van rá

Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden másban is ellentmond gyermekei édesanyjának. Éppen ellenkezőleg. „A feleségem megálmodja a célt, én töröm az utat. Általában ez a munkamegosztás, szerencsére az esetek 80-90 százalékában egyet is értünk. Arról például szó sem lehet, hogy ő azt mondja a gyerekeknek, hogy nem lehet, én pedig megengedem nekik. Pedig főleg Vilmoska elég huncut, időnként bepróbálkozik. Amit nehezen viselek, hogy gyakran összevesznek egymással, de ha szépen nyugodtan eljátszanak, akkor is igénylik, hogy valamelyikünk velük legyen. Néha könnyebb lenne egész nap az Akadémián lenni és a fiatal ökölvívók ügyeit intézni, azokkal a srácokkal lenni, akik mindig, minden körülmények között felnéznek rám. De én a reggeli nyolc- és a délután három­órás edzések közben is igyekszem sok időt otthon tölteni, tudom, érzem, hogy mekkora szükség van rám is. Ráadásul nekem ott van a nagyfiam is, ­Viktor, akivel szintén igyekszem sokat foglalkozni – ecseteli mindennapjait Zsolt és hozzáteszi: – A hétköznapok mókuskereke így sokszor felőröl.”

Ragyogó bokszkarriere befejezése után is az ökölvívásért dolgozik (Fotó: Szabolcs László/fotocentral.hu)

„Szeretem egy nőben…”

Erdei éppen tíz éve talált rá jelenlegi párjára, ezúttal pedig azt is elárulja, a mai napig mindenről őszintén elmondják egymásnak a véleményüket, ami szerinte jobban össze tud tartani két embert, mint mondjuk a külsőségek. „A feleségem általában mindenben kikéri a véleményemet, és én ilyenkor mindig el is mondom neki őszintén, köntörfalazás nélkül. Volt már olyan, ami nem tetszett, ez a mostani, a barna frizura viszont nagyon, hiszen eleve nagyon szeretem egy nőben, ha mindene, így a hajszíne is természetes hatást kelt. Ugyanakkor azt is tudom, ha egy nő nem tetszik magának, akkor azt hiszi, hogy másnak sem – magyarázza. – Szóval sosem szólnék bele abba, hogy a feleségem mikor, milyen átalakulást szeretne. Fontos, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, mindannyian azt szeretjük, ha szeretve vagyunk. De hogy szőkén, barnán vagy épp szakállasan – nem ezt tart össze két embert, minket biztosan nem.”

Sokat van együtt előző házasságából született fiával, ­Viktorral is (Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu)

A vidék varázsa

Amikor az ökölvívó fóti otthonában nyilatkozott a Storynak, akkor is éppen gyerekzsivajtól volt hangos a háza. Ám ma már a Balaton környékére is máso­dik otthonaként tekint. „Jó lenne minél nyugodtabb életet biztosítani a szeretteimnek. Az otthonunk szerintem ilyen, ám ha arra gondolok, hogy milyen sokat kell utazni, hogy mindenki eljusson az iskolába, óvodába, eszembe jut a vidék varázsa, egy emberibb léptékű élet lehetősége. Ezért ma már a Balatonra, ahol vettünk egy nyaralót, második otthonunkként tekintünk. Igaz, engem a fővároshoz is szorosan köt valami, mégpedig a munkám, amit a mai napig nagyon szeretek. Az Akadémiára járó srácokra ugyanúgy a sajátjaimként tekintek, az ő jövőjük is fontos nekem! Így sosem könnyű a logisztika.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!