Hazai sztár

Barátja aggódik Király Viktorért: „Mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe“

Ha az énekesen és a feleségén múlik, sosem tudódik ki, hogy gondjaik vannak. Egy biztos, Viktor nincs jól, és küzd a szeretteiért.

Tavaly nyár óta sejteni lehetett, hogy az énekes házasságával nincs minden rendben. Ritkultak a közös képek, és eltűntek az egymásnak küldött szívecskék és szerelmes szavak a posztok alatt. A Story már akkor kiszúrta azt is, hogy míg Viktor nővére, ­Linda a kezdetekben olykor közösen is feltűnt egy-egy képen a sógornőjével, és kedvelte, sokszor kommentelte is Anita fotóit, ez egyszer csak megszűnt. Először a legutóbbi Ázsia ­Expressz forgatása után kerestük ezzel kapcsolatban az énekesnőt, aki Viktorral vágott neki a kalandshow-nak, ám a mindig beszédes Linda teljes hallgatásba burkolózott. Hogy gondok vannak a legendásan összetartó családjukban, legfőképp Viktor házassága körül, az a műsor adásba kerülésekor még nagyobb bizonyosságot nyert, az énekes ugyanis feltűnően kerülte az interjúk során, hogy a feleségéről beszéljen.

Testvérével, Lindával nagyon szerethető párost alkottak az Ázsia Expresszben (Fotó: Archív)

Elterelő szavak

Az aggasztó hírek pedig azóta sem csitultak a sztárpár körül. Viktor pár hete a munkája fontosságával magyarázta meg, hogy családként miért nem posztolnak semmit sem Anitával. „Nem olvasok kommenteket, de visszajutott hozzám, hogy azért nem mutatom a családom, mert gondjaink vannak. Ez természetesen nincs így, minden rendben van velünk. Kimondottan büszke vagyok rájuk, viszont húztam egy határt, miszerint a közösségi oldalaimon kevesebbet mutatom őket, és kicsit többet beszélek a szakmáról” – mondta. És érződött, valóban minden erejével azon van, hogy ez tényleg így is legyen. A Blikk azonban megtudta, pontosabban úgy tudja, már nem is élnek együtt a feleségével. Anita elköltözött a kisfiukkal, Kolennel a közös házból.

„Hullámvölgyben vagyunk”

A szétköltözés hírét viszont se Viktor, se a felesége nem erősítette és nem is cáfolta meg, még azok után sem, hogy az énekes a Tények Pluszban új dala, a Nagy a baj kapcsán a minap végül a házasságáról szóló hírekre is kénytelen volt reagálni. „Igazából nem szerettem volna erről nyilatkozni, nem akartam összemosni ezt a két dolgot, mert semmi köze sincs egymáshoz, de én is látom, hogy micsoda lavina indult el a médiában. Sajnos azt be kell vallani, hogy már egy ideje ténylegesen hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel. De jelen pillanatban azt beszéltük meg Anitával, hogy nekünk a legfontosabb a gyerekünk nyugalma és boldogsága” – mondta Viktor, akin érződött, minden házasságával kapcsolatos szava fájdalommal teli, és nehezen beszél erről.
A boldog múltról azonban szívesen mesélt, például arról, hogy az új dalának címét és szövegét is a feleségének köszönheti. Többször is méltatta Anitát az interjú során, és a kamerák előtt is háláját fejezte ki a nejének, amiért annyit segített neki a szerzeményben. Mintha ezzel is üzenni akart volna kisfia édesanyjának, hogy ő még nem akarja feladni, és csakis a jóról szeretne velük kapcsolatban beszélni.

Anitával nagyon összeillenek (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Árulkodó jelek

A család és a barátok többsége is mély hallgatásban van, merre tart jelenleg Viktor és Anita kapcsolata, de egy biztos: még mindketten hordják a jegygyűrűjüket. „Viktor nagyon nincs jól, és borzasztó rossz látni, hogy az a mindig vidám, mosolygós, viccelődős fiú teljesen maga alatt van. Nagyon megviseli ez az egész, de az is, hogy mindez nyilvánosságra került. Anitával minden erejükkel azon voltak, hogy ezt elkerüljék. Ha rajtuk múlik, soha nem derül ki, gondjaik vannak – kezdte lapunknak egy, a pár mindkét tagját jól ismerő barát, aki arra a kérdésre, mennyi esélyt lát arra, hogy Viktorék kapcsolata rendeződik, nem tudott egyértelmű választ adni. – Ezt csak ők tudhatják, de az biztos, hogy ez a felhajtás nem tesz jót nekik. Viktor egy nagyon érzékeny ember, akinek a mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe. Biztos vagyok benne, hogy amíg lát esélyt a megoldásra és a boldogságra, nem fogja feladni, hogy egyben tartsa a családját.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!