Hazai sztár

Horváth Tamás: „Jó érzés, hogy külföldön csak egy ­ember vagyok a sok közül”

Tizenegy éve dúl a szerelem Horváth Tamás és felesége között, idén visszatértek esküvőjük helyszínére.

Úsztak cápákkal, vad delfinekkel, körbebiciklizték a szigetet, alámerültek az Indiai-óceánban… Csoda, ha úgy érzik, ilyen az álomnyaralás? Kisgyermekként Tomi nem is álmodott arról, hogy valaha átlépi a szülőföldje, Tolna megye határát, most pedig kontinensről kontinensre utazik a feleségével, Péterfi Andreával. A házasok ezúttal ismét a Maldív-szigeteket barangolták be. „Mindkettőnknek bakancslistás álma volt eljutni ide, és mérhetetlenül hálásak vagyunk azért, hogy immár sokadszorra jutottunk el erre a fantasztikus helyre. Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy nagyon keményen fogok dolgozni azért, hogy a családommal minél többet lássunk, tapasztaljunk a világból, úgyhogy igyekszem minden spórolt pénzemet utazásokra, kalandokra költeni, hisz a megélt élmények örök életünkre elkísérnek minket.”

Fotó: Archív

Csak egymásra figyeltek

Hogy mi a titka Tamásék boldogságának? A minőségi együttlét, mondja, amit leginkább külföldön, a kíváncsi tekintetektől távol tudnak megélni. „Az év elején mindig elvonulunk egy melegebb éghajlatra, és igyekszünk figyelni arra, hogy olykor csak kettesben legyünk. Év közben is rengeteget vagyunk együtt, de az mégsem olyan, mint amikor nyaralunk, és kizárólag egymásra figyelünk – taglalja az énekes. A házasok a romantikázás mellett az aktív kikapcsolódásra is szakítanak időt. – Sőt! A feleségemmel igazi kalandorok vagyunk, állandóan felfedezünk, biciklizünk, snorkelezünk. Ezúttal két hetet töltöttünk a szigeteken, és nem telt el úgy nap, hogy ne úsztunk volna cápákkal, delfinekkel vagy teknősökkel, ami leírhatatlan érzés volt.”

Fotó: Archív

 

A kétlaki élet is szóba került

A festői környezetben a 30 éves énekes a kreatív énjét is szabadjára tudta engedni. „Rengeteg új inger, élmény ér ilyenkor ­minket, ami mindenképpen inspirál a dalszerzésben és a koncertjeim vizuális megjelenésé­ben. Bár a nyaralás elsősorban nem a munkáról, hanem a feltöltődésről szól, biztos, ami biztos alapon mindig viszek magammal egy jegyzetfüzetet – mondja ­Tamás. – Jó érzés, hogy külföldön csak egy ­ember vagyok a sok közül. Na, nem mintha terhes lenne számomra a rajongás, de olykor azért jólesik elvegyülni és kiszakadni a megszokott környezetből. Azt viszont el sem tudnánk képzelni, hogy végérvényesen magunk mögött hagyjuk Magyarországot, legfeljebb azt, hogy kétlaki életet éljünk. Nem titkolt terveink között szerepel, hogy a jövőben picit hosszabb időre is kiutazunk, de ez még a jövő ­zenéje, addig pedig élvezzük az itthonlétet, a családunk, barátaink szeretetét és persze anyósom hamisíthatatlan ­húslevesét!”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!