Hazai sztár

Széphalmi Juliska: „Szeretnék nyitni a boldogság felé”

Végre akadt egy férfi, aki megdobogtatja az ismert táncművész szívét, de az ismerkedésbe a rendőrség is bekapcsolódott.

Bár már több mint két év telt el azóta, hogy Juliska és egykori férje, Sánta László bejelentették, házasságuk végét, a táncművésznek azóta sem sikerült meglelnie a boldogságot. Nem titkolja, nehéz az egyedülálló anyukasors. Igaz, újra randizik, egy komoly udvarlója is van már, ám a jelek szerint van valaki, akinek ez nem tetszik. Már a rendőrségi tanúvallomáson is túl van Juliska és újdonsült párja, akik egy reggel arra ébredtek, hogy a férfi autójába valaki illetlen, szexuális tartalmú szimbólumokat karcolt, majd három nappal később ugyanez történt a táncosnő autójával is. Mindkét eset Juliska lakásának közelében történt, tehát az elkövető pontosan tudta, hol lakik, melyik az ő és az udvarlója gépkocsija. „A rendőrség már több térfigyelő kamerát lefoglalt, szerencsére halad előre a nyomozás. Sajnos az illető kettőnknek közel egymillió forintos kárt okozott. Egyelőre úgy tűnik, hozzám kapcsolható magánéleti bosszúról lehet szó, amit nem nagyon tudok hova tenni, hisz tavaly április óta nem volt kapcsolatom – árulja el Juliska. – Ez egy nagyon friss kapcsolat, ezért nem szeretnék sok mindent elárulni róla, de a történteket nem akartam eltitkolni, hátha ráébred az elkövető, hogy bűncselekményt követett el.”

Egy év kihagyás után visszatért a színpadra (Fotó: Archív)

A kilétéről még korai lenne beszélni

Miután tavaly tavasszal véget ért Juliska legutóbbi kapcsolata, hallgatva a barátai tanácsaira, egy ideig egyedül maradt, és próbálta feldolgozni az elmúlt évek történéseit. „Hagytam időt arra, hogy lecsengjenek a múltbeli események. Sokáig azt sem tudtam elképzelni, hogy akárcsak rámosolyogjak egy férfire, ám eljött az idő, hogy azt éreztem, szeretnék nyitni a boldogság felé. Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem. Különösen a történtek után – mondja Juliska, aki volt férjével, közel 7 éves kisfia apukájával is jó viszonyt ápol, és osztoznak Lacika nevelésében. – Ha ő dolgozik, én vigyázok Lacikára, ha pedig én, akkor ő, de mivel mindketten a Madách Színházban dolgozunk, elkerülhetetlen, hogy időnként egyszerre legyünk színpadon. Ilyenkor a nagyszülők segítenek, de azt kell mondjam, családban is nagy kihívás a gyereknevelés, egyedül pedig még inkább. Le a kalappal az egyedülálló anyukák előtt, és nekem ’csak’ egy gyerekem van, de vannak, akik több gyerkőcöt nevelnek egyedül.”

Lacika hamarosan 7 éves lesz (Fotó: Archív)

Újra iskolapadba ül

Juliska nosztalgiázva emlékezik azokra az időkre, amikor élete legnagyobb problémái azok voltak, evett vagy ivott-e a kisfia, eleget aludt-e, megfelelően fejlődik-e a mozgása. „Most az iskolaválasztás foglalkoztat minket. Hihetetlen, milyen nagyfiú lett, már mindenről van véleménye, és mindent meg lehet vele beszélni – büszkélkedik az édesanya. – A tavalyi térdsérülésem rákényszerített arra, hogy alaposabban átgondoljam a jövőnket is, hisz ki tudja, meddig állhatok még színpadon. Egy évet adtam magamnak erre, de még nem sikerült döntenem. Tervben van, hogy mesterképzésen tanulok tovább, és balettmesterként fogok tanítani. Még nem tudom. Valamilyen irányba azonban hamarosan lépnem kell, hisz az idő ellenem dolgozik, és Lacikának a jövőben is szeretnék biztos alapokat teremteni a jövőjéhez.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!