Hazai sztár

Bódi Csabi – Végül a felesége is megmártózhatott az Indiai-óceánban

Ginával a Maldív-szigeteken sikerült elbújniuk a kíváncsi tekintetek elől.

Bódi Csabiék hat év után tértek vissza a Maldív-szigetekre, ahol tíz romantikus napot töltöttek kettesben. Ezúttal nem vitték magukkal kislányukat, Lilit, aki előszeretettel pingálja ki apukája lábkörmeit. De mivel ő most otthon maradt, papájának nem kellett zárt cipővel takargatnia a lábát. „Szoktam is magamban nevetni, hogy miközben a színpadon játszom a nagy macsót, nincs olyan kérés, amit ne engednék meg a kislányomnak, vállalom, hogy a lábujjaimat is rendszeresen kilakkozhatja, de utazás előtt Gina azért rendbe szedett. Végzett kéz- és lábápolóként amúgy is elkényeztet. Ráadásul hiú is vagyok ezen a téren, ezt a fatertől örököltem, ő is több időt tölt a fürdőszobában, mint anyám, a kocsimban pedig több üveg parfümöt tartok” – nevetett Csabi.

Fotó: Archív

A házaspár ezúttal is kellemes, 28 fokos nyárban élvezhette a téli vakációt, és bár minden adott volt ahhoz, hogy csak egymásra koncentráljanak, ezúttal nem minden alakult az elképzeléseik szerint. „Igyekeztünk elbújni a kíváncsi tekintetek elől, egy csöpp szigetre esett a választásunk. Nem nagyzolásból, csupán azért, hogy a feleségem is megmártózhasson fürdőruhában az Indiai-óceánban. Ezt a roma hagyományok szerint nem teheti meg, ha más ­magyar is a közvetlen közelünkben nyaral – magyarázta, de már ­Maléban, az egyik átszállásnál összefutottak ismerős házaspárokkal. Egyikük éppen ugyanarra szigetre tartott, mint ők. – Még novemberben énekeltem a lakodalmukon, és viccelődtünk is egymással, hogy annyira nagy rajongóm az ara, aki miatt engem hívtak meglepetésvendégnek, nehogy a nászútján is megjelenjek. De így lett. Természetesen nem miattuk szerveztük erre az időpontra az utazásunkat. Ők tiszteletben tartották a hagyományainkat, így Gina is élvezhette az óceánt, esténként pedig jólesett magyarokkal beszélgetni. A szállásunk gyönyörű volt, a víz türkizkék, a vízre épült bungalónk hófehér, és a teraszon baldachinos napozóágyakon pihenhettünk. Amióta visszatértem a halálból a koronavírus után, megfogadtam, szeretném örömmel leélni a további életemet. Az áldás azóta csak úgy ömlik rám. Hálás vagyok, hogy megélhettem, hogy újra ott lehettünk a feleségemmel.”

Bódi Gusztiék nyaralnak

Amíg Csabi és felesége a Maldív-szigeteken igyekeztek kikapcsolódni, kislányukra, Lilire a keresztszülei vigyáztak. Bódi Guszti és Margó ugyanis szokásos éves nyaralásukat töltik: mint mindig, ezúttal is Pattayán.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!