Hazai sztár

Opitz Barbi – Tényleg bejön vészjósló jövendölése?

Az énekesnőt egy napon át nem tudta elérni a családja.

Úgy tűnik, az X-Faktor egykori győztese ma újra a szinglik táborát gyarapítja. Mind ő, mind ­(ex)barátja törölték közösségi oldalaikról a közös képeket, pedig abból sok volt. Ez persze nem csoda azok után, ami karácsonykor Barbival és Alberttel történt. Összefoglalva: szenteste előtti napon Barbi a szívbajt hozta a szeretteire, mert egy napon át nem tudták elérni. Az énekesnő testvére a közösségi oldalon kérte az emberek segítségét, szóljanak, ha tudják, hol van a húga. Amiatt aggódtak, esetleg összeveszhetett a szerelmével, és ebből lett valamiféle nagyobb baj. Az énekesnő minden bizonnyal látta a posztot, amelyet az internetes újságok azonnal címlapra tettek, és nem sokkal később jelentkezett is. „Sziasztok! Nagyon sok aggódó üzenetet kapok, minden rendben van, csak volt egy vita. Semmi baj, de azért köszönöm, hogy aggódtok, puszi.”

Az X-Faktort 2016-ban nyerte meg, a mentora Tóth Gabi volt (Fotó: Sajtóklub RTL Klub/fotocentral.hu)

Párja, Albert is üzent, hiszen az Opitz család úgy vélte, fogva tartja Barbit. „Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem látott. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat.” Barbi nővére ezt nem hagyta, és kiírta a maga posztját: „Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ez nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.”

A férfi legyen tökéletes

Nos, akárkinek is van igaza, senkinek nem lehetett kellemes karácsonya és szilvesztere az érintettek közül, és az is biztos, hogy Barbinak immár újabb szerelmi kapcsolata végződött rosszul. Úgy is fogalmazhatunk, még csak 23 éves, de már két nagy csalódáson túl van. Pedig pontosan tudta, hogy milyen férfit akar. „Régen ­Paddy Kelly volt az ideálom a ­Kelly Family zenekarból, de mostanra inkább Kemal az esetem a Végtelen szerelem című török sorozatból. Szeretem, ha egy pasi magas, karakteres, belső tulajdonságoknál fontos, hogy romantikus és határozott legyen. Szóval legyen tökéletes” – mesélte. Miután 2016-ban diadalmaskodott az X-Faktorban, megnyerte az akkori széria legdögösebb, már-már tökéletes pasijának, Gorbunov Dmitrijnek a szívét is, akiért akkoriban lányok ezrei rajongtak. Ezt magától Barbitól tudjuk. De hát az érettségi, a zongoraórák, a karrier és a budapesti élet kialakítása előnyt élvezett a hirtelen sztárrá vált nyírségi lány számára, így a kapcsolat barátsággá szelídült.

Gorbunov Dmitrijjel barátsággá szelídült a szerelmük (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Bosszúpornó lett a l’amour vége

Barbi ráhajtott az éneklésre, és nem kerülte el a szerelem sem. Csak sajnos annak is rossz vége lett, egész pontosan a szakítás után a volt párja egy intim meztelen videót töltött fel az énekesnőről a netre. Az eset porig sújtotta. Joggal mondta, nem fér a fejébe, hogyan vetemedhet ilyesmire bárki, pláne egy olyan ember, aki iránt egykor szerelmet érzett. „Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem – fogalmazott Barbi, akinek megrendült a hite az emberekben. Ezt a hitet adta vissza neki Albert, őt még a nyilvánosság előtt is felvállalta tavaly augusztusban. A karácsonyi eseményeket, a korábbi csalódást ismerve, kérdés, az énekesnő ezek után meg tud-e bízni még a férfiakban. Vagy bejön saját, öt éve a Bestnek mondott vészjósló jövendölése: – A pasizás helyett én inkább karrierista felnőtt leszek.”

2020-ban a Sztárban Sztár leszek! című show szereplője volt (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Meztelen képek a neten

Olyan férfiak is bántották már Barbit, akiket nem is ismer. Előfordult például, hogy fejét egy meztelen nő testére retusálták, feltették a világhálóra, ami aztán igen gyorsan körbejárt.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!