Hazai sztár

Gyulai „Fresh” Viki – A kora miatt nem akart tovább várni a családbővítéssel

Öt évvel az első gyereke születése után ismét anyai örömök elé néz a Fresh egykori énekesnője.

A 43 éves énekesnő és férje tavaszra várják második csemetéjüket. Kisfiuk 2017-ben született. Az apuka már Samu születése után belevágott volna a kistesó-projektbe, Vikinek azonban évekbe telt, amíg megszületett benne az elhatározás a családbővítésre. „Szerettem volna minden pillanatot kiélvezni hármasban, és persze egy kis pihenés sem ártott, hisz az első egy évben legfeljebb négy órát tudtam egyhuzamban aludni. Persze ez nem panasz, imádom az anyaság minden pillanatát, de lássuk be, szülőnek lenni valóban 24 órás elfoglaltság – mondja a kismama. – Éppen ezért sokáig nem álltam készen a családbővítésre, évekig hezitáltam kistesó-kérdésben, a koromból adódóan viszont nem szerettem volna tovább várni, így a tettek mezejére léptünk.”

Samu 2017-ben született (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Tudományos felkészülés

Alighogy elhatározták magukat, máris kiderült, hogy úton van a második gyermekük. „Pedig hátrányból indultam, ugyanis pajzsmirigyzavarral küzdök, ami meglehetősen nehezíti a természetes úton való teherbe esést. Éppen ezért vettem egy ovulációs tesztet, ami kimutatja az optimális termékenységi időszakot. Aztán kiderült, erre már nincs is szükségünk, ugyanis a tesztnek köszönhetően megtudtuk, hogy várandós vagyok ‒ árulja el Viki, aki bár a baba nemét egyelőre nem szeretné nyilvánosságra hozni, azt viszont megosztotta velünk, mikorra várják a picit. – Tavasszal fog érkezni, és valószínűleg császármetszéssel jön világra. Samunál is így történt, úgyhogy ezúttal sem lesz apás szülés.”

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

„Lazább anyuka leszek”

Bár úgy véli, eddig sem volt paramami, de az elmúlt öt évben annyi tapasztalatot szerzett a gyereknevelésben, hogy ezúttal még könnyebben fogja venni a rá váró feladatokat. „Szerintem lazább anyuka leszek, mint voltam, de ez talán minden többgyerekes szülőről elmondható. Samunál nyilván még nem feltétlenül tudtam annyira tudatosan jelen lenni, hisz magam is csak ismerkedtem az anyasággal. Ha úgy tetszik, bontogattam a szárnyaimat, és időbe telt, míg kialakult a napi rutinunk – magyarázza derűsen, és elárulja, nem csak ő várja türelmetlenül, hogy a karjában tarthassa a bébit. – Samu is izgatott, nagyon várja a kis tesója érkezését! Szerintem a korkülönbség éppen ideális közöttük, úgyhogy határtalan a boldogságunk!”

Kiemelt lép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!