Hazai sztár

Király Linda: „Nagy hibám, hogy lenyelem a mérgemet”

Villáminterjúnkban az énekesnő fejezi be az elkezdett mondatokat, és elárulja, mi segít neki azokon a napokon, amikor minden összeesküszik ellene.

Mi, Király testvérek…
egymás legjobb barátai vagyunk, összetartunk és támogatjuk egymást, történjék bármi.

Ázsiában…
Viktorral újraértékeltük az életünket. Sok mindent megtanultunk magunkról, a másikról, az Ázsia Expressz pedig hihetetlen nagy önbizalmat adott abban, hogy a leglehetetlenebb feladatokat, szituációkat is meg lehet oldani.

Jelenleg…
nagyon boldogan éldegélek a kutyámmal.

Ha a sors úgy akarja…
nekem is lesz saját családom. Egykoron három gyerekről álmodtam, pont annyiról, amennyien mi vagyunk tesók.

Sokat bántottak…
amióta tizenhat éves koromtól kezdve a pályán vagyok. Úgy érzem, annyira figyelnek, mintha mikroszkóp alatt élném az életem. Évekig tudnám sorolni, miért kaptam bántásokat, a súlyomtól kezdve igazából mindenért. Azt sem tudom megmondani, melyik esett a legrosszabbul, mert mindegyik más miatt fájt.

Nekem is vannak rossz napjaim…
egy hullámvasút az életem. A rossz napokon igyekszem meditálni és felsorolok három dolgot, amiért hálás vagyok, és ez megváltoztatja az energiáimat.

Amikor mérges vagyok…
általában visszavonulok. Nagy hibám, hogy lenyelem a mérgemet. Ezen még dolgoznom kell.

A közösségimédia-oldalaknak…
vannak jó és rossz oldalai egyaránt. Szuper dolog, hogy egyenesen tudok beszélni a rajongóimmal, és például mikor őszinte és nyitott voltam irányukban az egészségemmel kapcsolatban, rengeteg nő írt nekem, hogy hasonló cipőben járnak. Sajnos azonban húzni kell egy határt, mert nagyon veszélyes is tud lenni a virtuális világ.

Egyelőre nem tudom…
kit milyen ajándékkal lepek meg karácsonyra. Nekem ez az év legsűrűbb időszaka, sok munkám van, így én az utolsó percben vásárlók közé tartozom.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!