Hazai sztár

Rubint Rella – Vita van köztük a babavállalásról

A Konyhafőnök VIP versenyzőjét és férjét egyre jobban foglalkoztatja a családalapítás gondolata, csupán egyvalamiben nem tudnak megegyezni.

Az, hogy idén a gasztrorealityben is szerepet vállalt, már csak hab a tortán. Bár ­Rellának viszonylag könnyű dolga van, és nemcsak azért, mert mindig is szeretett főzni, hanem mert édesapja szakács, akitől az évek alatt sok konyhai trükköt ellesett. Igaz, apukája nem sokat dicsérte főzőtudományát, így a műsorban leginkább neki akar bizonyítani – bár Rella életében már nem az édesapja az első férfi főszereplő, hanem ­Novothny Soma.

Novothny Somával májusban összeházasodtak (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

A focista és az influenszer idén májusban keltek egybe háromévnyi jegyesség után, azóta az ifjú asszonyt hivatalosan Novothny-Rubint Rellának hívják. Talán ez is mutatja, hogy jelenleg az életében férjéé és az ő karrieréé a főszerep. „Én azért mindig egy kicsit hátrébb vagyok. Az első Soma, a legfontosabb az, hogy olyan csapata legyen, ami jó, ahol jól érzi magát. Jó az edző, jó a csapat, jó a fizetés. És utána jövök én. De olyan helyre nem mentünk, és nem is mennénk soha, amire azt mondom, biztos, hogy nem. Mindig megkérdez, mindenben együtt döntünk.” Egy ideig Cipruson éltek, de Soma egy magyar klubhoz igazolt, így most Budapesten telepedtek le, egyelőre kettesben. Hogy még nem bővült a család, az Rella döntése volt. „A párom már nagyon szeretne kisbabát, sokat beszélgetünk erről, de én egyelőre korainak érzem. Előbb szeretném elvégezni az egyetemet: a záróvizsga jövő nyáron lesz, utána jöhet a baba!”

Méltó elődök

Rella nagynénje és nagy­bátyja, azaz Rubint Réka és ­Schobert Norbi is szerepeltek már A Konyhafőnök VIP műsoraiban. Réka korábban kiesett, Norbi tovább menetelt, így leszűrhetjük, ez alapján a családban Norbi az, aki a legjobban főz.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!