Hazai sztár

Halastyák Fanni – Öt éve a Betty, a csúnya lányt nézi újra és újra

Nemazalánynak vannak dolgai, amik másnak talán furcsák, de ő így boldog, és így szereti őt a párja, Szlépka ­Armand is.

Jó csapatot alkot Fanni és Szlépka ­Armand az Ázsia Expresszben, még ha olykor hajba is kapnak. Igazából ez odahaza sincsen másként. „11 hónapja vagyunk együtt, hamar összeköltöztünk. Szeretjük egymást, de nagyon különböző emberek vagyunk, teljesen eltérő világszemlélettel, és ez néha összeütközésekhez vezet. Nem egyszerű ez a kapcsolat, de a titok az, hogy tudni kell engedni” – jelenti ki határozottan.

Honnan ez a név?

Fanni különböző formációkban zenélt, különböző művészneveken. „Amikor egyénileg elkezdtem rappelni, valahogy nem passzoltak hozzám azok a művésznevek, és nem is igen tudták megjegyezni az emberek. Mindig kérdeztek, hogy te nem az a lány vagy, aki… Gondoltam, ­akkor legyek Nemazalány.”

Szabadulószobában randiztak

Amúgy Fanni annak köszönheti a boldogságát, hogy engedett egy barátnője unszolásának. „Elrángatott egy buliba, ott látott meg Armand, aki aztán hazáig követett egy rollerral, én meg kinevettem, mert felborult vele. Felismert a színpadról, így másnap írt a közösségi oldalamon, nekem meg felkeltette a kíváncsiságomat. Beszélgettünk pár napig, és elhívott randevúzni. Vacsorázni vitt volna, de mondtam neki, hogy az ki van zárva, inkább egy szabadulószobába megyünk” – meséli nevetve az énekesnő, akit nem érdekelt, hogy Armand egykor a ValóVilágban nemcsak a testét mutatta meg, de azt is, milyen az ágyban. – Mivel nem akkor tette, amikor velem volt együtt, nem érdekel, és különben sem ítélek el senkit sem. Nekem ő fontos, mert szeretem, mert ez egy erős kapcsolat, és mert érzem, hogy sokáig együtt leszünk. És ez számít, meg az, hogy ő is szeret, elfogad. Mellette az a konzervatív nő lehetek, aki főz, mos, összeszedi az elöl hagyott zoknit, egyszóval az, aki megteremti az otthont.”

Fotó: Archív

Otthagyta Nyíregyházát

Fanni azt meséli, már gyermekként is teljesen eltérő életet élt, mint kortársai. Nyíregyháza mellett, egy kis faluban nevelkedett, édesanyja nagyon fiatalon szülte őt. „Talpraesetten érkeztem erre a világra, ezt már bizonyítottam magamnak. Sok rossz dolog történt velem akkoriban, talán emiatt is lett sok lelki problémám, magatartási gondok is voltak velem, és depressziós zavarom keletkezett. Emiatt a középiskolát magántanulóként végeztem” – mondja Fanni, aki eredetileg rendészeti suliba járt, de egészsége miatt azt abbahagyta, majd német-francia kéttannyelvű gimnáziumban érettségizett, és már 16 éves kora óta dolgozott egy kávézóban. Emellett zenélt egy sráccal, akivel szerelem is szövődött köztük. „A szerelem elmúlt, a barátság és a zenei kapcsolat megmaradt, ma is ő a producerem” – magyarázza Fanni, aki egyre sikeresebb énekesnőként. 2021-ben egy tévéműsor miatt egyre többet járt fel Pestre, ami annyira megtetszett neki, hogy aztán a fővárosban maradt. „Azóta be sem teszem a lábamat Nyíregyházára, mert rájöttem, hogy annyi rossz ember vett körül ott, hogy azokat mind magam mögött akarom hagyni, az emlékeikkel együtt.”

Édesanyja ránézésre a nővére is lehetne (Fotó: Archív)

Három szappanoperát néz

A lány kialakította a pesti életét, ami gyakorlatilag a négy fal között zajlik. „Nem megyek el otthonról, nem járok szórakozni, tiniként sem tettem. A fellépéseim persze kivételek, de az munka, még ha a művészi oldalát élvezem is. Távolságtartó vagyok és antiszociális, nem kellenek új barátok, elég annyi, amennyi van, különben is, szeretek magamban lenni. Imádok főzni, ráadásul felidézi a gyermekkoromat, amikor a nagymamámmal készítettük az ételeket, és közben szappanoperákat nézek. Öt éve kizárólag ugyanazt a három szappanoperát nézem újra és újra egymás után. Az egyik például a Betty, a csúnya lány. Lehet, hogy valakinek ez furcsa, de én vállalom, hogy így szeretek élni, és nem érdekel, ki mit szól hozzá. Nekem ami a szívemen, az a számon.” Persze rögtön adódik a kérdés, hogy akkor az életébe hogyan fér bele Armand? Egyszerű a válasz: Fanni a nála egy évvel fiatalabb fiúban találta meg azt a békét, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és komolyságot, amire mindig is vágyott. „Versenyszerűen jégkorongozik, szóval nemcsak jóképű, de a teste is jó, ez is számít” – kacsint egyet az énekesnő.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!