Hazai sztár

Gáspár Evelin: „Édesapám fejében egyre hangosabban szólnak az esküvői harangok”

Fülig szerelmes, és nem kérdés, Attilával tervezi a jövőjét, mégsem vágyik házasságra.

A kapcsolatukra rengetegen kíváncsiak. Bár korábban már meséltek a Storynak magukról, vagy arról, hogyan élnek, a Párharcnak köszönhetően a nézők most extrém helyzetekben ismerhetik meg őket. A 28 éves híresség már számos műsorban megfordult, de a párjával először szerepel képernyőn – nem véletlenül. „Nem nagyképűségből mondom, de kettőnket már annyi műsorba hívtak, hogy össze sem tudom számolni. A Párharc viszont kőkemény vetélkedő, és mi szerettük is volna magunkat, a kapcsoltunkat megmérettetni. Megmutatni, mennyire erős szövetség a miénk. Arról nem is beszélve, hogy Attila a játékok során óriási személyiségfejlődésen ment keresztül. Korábban voltak önértékelési problémái, de bizonyított nekem, és ami még fontosabb, saját magának – magyarázza. – Nekem pedig egy érzékenyebb oldalamat is megismerhetik az emberek, láthatják, hogy nem vagyok olyan lelketlen, szívtelen, amilyennek egyesek beállítanak. Csak annyit mondok, volt olyan játék, ami után zokogva vallottam szerelmet Attilának” – mosolyodik el.

A Párharc című realityben (Fotó: TV2 press.tv2.hu/fotocentral.hu)

„Élvezzük a pörgést”

Evelin szerint nemcsak a műsor volt jó hatással a kapcsolatukra, hanem az is, hogy nemrégiben Budapestre költöztek. „Mivel Attila Nyíregyházáról való, jó darabig távkapcsolatban éltünk. Tavaly decemberben viszont úgy döntöttünk, lezárom a lakásom, és átbútorozom hozzá. Nem is nagyon volt más választásunk, őt oda kötötte a munkája. Közös építőipari vállalkozása van a családjával, de mivel nem tudott tovább terjeszkedni, illetve nekem is hiányzott a megszokott életem, pár hónapja otthagytuk Nyíregyházát. Attila szülei ezt nem vették zokon, sőt amikor feljöttek megnézni, hol élünk, végképp megnyugodtak. És tényleg jól is vagyunk. Jót tett a kapcsolatunknak a költözés. Igaz, sokkal költségesebb az élet a fővárosban, például csak a parkolásra egy kisebb vagyont költünk, de élvezzük a pörgést, a jövés-menést, ami új lendületet adott nekünk. Látva, hogy milyen boldogok vagyunk, édesapám fejében egyre hangosabban szólnak az esküvői harangok. És sajnos vagy nem sajnos, már Attila fejében is…”

Első közös szülinapi vacsora a Gáspár szülőkkel (Fotó: Archív)

„Adja alá a lovat”

Bár párja is egyre többször hozakodik elő a házassággal, Evelin egyelőre ellenáll. „Nekem nincs szükségem papírra. Ehhez továbbra is tartom magam, és jó darabig Attila is ezen a véleményen volt, majd a nyár folyamán voltunk néhány esküvőn, és kedvet kapott. Meg édesapám is adja alá a lovat, mert azontúl, hogy Varga Evelinnek hív, elkezdte tervezgetni az esküvőnket. Kitalálta, hol lesz, kik lesznek a fellépők. Mondtam is neki, hogy túlságosan elkapatta magát. Ha olyan lakodalmat szerveznénk, amilyet kitalált, csődbe mennénk – jegyzi meg. – Attila meg elkezdte beleélni magát. Legutóbb, amikor Törökországban voltunk, ahol aztán tényleg gyönyörű menyasszonyiruha- és ékszerboltok vannak, azt vettem észre, ugyanazt szajkózza, amit jó apám. De hát már most úgy élünk, mint a házasok – nevet fel jóízűen. – Mosok, főzök rá, amit nemcsak ő vár el tőlem, hanem én is magamtól. Szeretem, így természetes, hogy a gondját viselem, de ez papír nélkül is megy! De soha nem mondom, hogy soha. Az is előfordulhat, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá, csak győzze kivárni” – mosolyodik el.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!