Hazai sztár

Rába Tímea és lánya, Nina – Cukkolják őket a kapcsolatuk miatt

Nincs titkuk egymás előtt, sőt barátnőként tekintenek a másikra.

Az exmodell lánya idén kezdte a jogi egyetemet, és mellette egy pékségben dolgozik, így nem kell a szüleitől zsebpénzt kérnie. Azt pedig egyáltalán nem tartja cikinek, hogy még otthon él. Nem is olyan meglepő, amikor Timi azt mondja: jobb gyereket nem is kívánhatna. Édesanyja tisztában van azzal, Nina már felnőtt nő, és egyszer muszáj lesz elengednie. Ám egyelőre elhessegeti magától a gondolatot. „Rettegek a naptól, amikor elköltözik. Nemcsak azért, mert elképesztően ragaszkodunk a másikhoz, hanem mert féltem őt, méghozzá nagyon. Reggelente, amikor indul az egyetemre, még a buszmegállóba is kikísérem. Akkor nyugszom meg, ha látom, biztonságosan átért a forgalmas úton, illetve amikor ír egy üzenetet, beért. Ez mind a három gyerekemre igaz. Hál’ isten, már megszokták, hogy életjelet adjanak magukról. Ez van, egy aggódó anyuka vagyok – magyarázza. – És bár a nagyfiam, Márk már külön él – saját családja van –, Nina és a 15 éves fiam, Noel még otthon laknak, és maradjunk annyiban, komoly gondjaim lesznek az elengedésükkel” – nevet fel. „Anya védelmében szólva, ez a fajta gondoskodás és féltés egyáltalán nem terhes sem nekem, sem a tesóimnak – veszi át a szót Nina. – Sőt én kimondottan örülök, hogy ennyire szoros a kapcsolatunk. Édesanyám és a családom jelenti számomra a biztonságot.”

Tímeának mindhárom gyerekével szoros a kapcsolata (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Ez már túlzás volt!

Ninát egyáltalán nem vonzza annak a lehetősége, hogy egyedül éljen. „Nemcsak azért nem, mert nem tudnék fenntartani egy lakást, hanem mert szeretek úgy hazamenni az egyetemről vagy a munkából, hogy otthon vár a családom. Tudom, nem ez a megszokott, sőt nem egyszer megkaptam már, mamahotelben élek, meg hogy anya pici lánya vagyok. De én inkább összeteszem a két kezem, hogy ennyire jóban vagyunk. És sokat lógunk együtt. Jó, az már szerintem is túlzás volt, amikor az első napomon az egyetemen be akart velem ülni az óráimra” – kacag fel jóízűen. „Elkísértem, gondoltam, akkor már ott is maradok – folytatja jókedvűen az édesanya. – Na ezért mondtam, nehéz lesz elengednem őt. Mi tényleg rengeteg időt töltünk együtt, járunk közösen edzeni, shoppingolni, kávézni, és sorolhatnám. És tudom fokozni: még a cipőinket és a ruháinkat is cserélgetjük. Egy a méretünk, így gond nélkül kérjük kölcsön a másik cuccát. Most is épp Nina blézerében vagyok, ő meg az én bakancsomban.”

Fotó: Archív

Muffinsütés hajnalban

Timi huszonöt éve főállású anyuka. És most, hogy a gyerekei egyre önállóbbak, úgy érzi, ideje kitalálnia, mit kezdjen magával. „Az az anyuka vagyok, aki hajnali ötkor csak azért felkel, hogy friss muffint süssön a gyerekeinek, aki naponta kétfélét főz, hogy mindenki a kedvencét ehesse. Elsősorban anya vagyok, viszont hamarosan újra kell definiálnom magam, ideje kitalálnom, ki is az a Rába Tímea. Az első lépést már megtettem, újra dolgozom, méghozzá L.L. Junior reklámügynökségénél. Egyelőre próbálok visszarázódni a munkába, és kimondottan izgatott vagyok!” – teszi hozzá, mire lánya nagyban bólogat. „Mint ahogy anya rám, én is roppant büszke vagyok rá. Ő nemcsak nevel, hanem példát is mutat” – hangsúlyozza a fiatal lány.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!