Hazai sztár

Gaál Noémi és Bán Tamás – Egy véletlen találkozás pecsételte meg a sorsukat

Régóta tudjuk, hogy foglalt a csinos műsorvezető szíve. Most végre meg is mutatta, ki az a szerencsés.

Noémi már sokszor mesélt a párjáról, de ez idáig nem mutatta meg a nyilvánosságnak. Most viszont – ahogy ők mondják – belecsaptak a lecsóba, ugyanis nemrég egyből egy párkapcsolati realityben, a Párharcban mutatkoznak be a nézőknek.

Készen álltak a kalandra

Korábban nem érezték, hogy a nyilvánosság elé kellene állniuk. Tamásnak civil foglalkozása van, marketingkommunikációs szakember, így jobbnak látta, ha háttérben marad. „Nem vagyunk az a pár, akik az életük minden közös pillanatát szívesen kitennék a kirakatba. Ez most részben megváltozott. Úgy voltunk vele, nézzük meg, mit ad nekünk egy ilyen új helyzet. És a lehető legjobbkor jött a TV2 felkérése. Természetesen most nem arról beszélek, hogy bármi gond vagy válság lett volna a kapcsolatunkban. Ellenkezőleg, az a bizalom és szövetség, ami köztünk van, még tovább tudott szilárdulni.”

Fotó: Archív

Nem tartották a kapcsolatot

„Tamásnak nagyon jó a humora –  folytatja mosolyogva Noémi. – Többek közt ez fogott meg benne három éve.” Egy munka során ismerkedtek meg még 2012-ben, de utána nem tartották a kapcsolatot. Majd jó pár év elteltével ismét összefutottak. „Nem álltunk közel egymáshoz, nem írtunk rá csak úgy a másikra, még kellemes ünnepeket sem kívántunk karácsonykor. Végül egy diszkontáruházban botlottunk egymásba. Ez sorsszerűnek tűnhet, főleg azért, mert ekkor már mindketten egyedülállóak voltunk. Magyarán volt lehetőségünk megismerkedni.”

Noéminak boltjai vannak, párja segíti neki a munkában (Fotó: Németh Gabriella/fotocentral.hu)

Mindennapi figyelem

Hogy mennyire készen álltak a másikra, azt jól mutatja, hogy a kapcsolatuk már az első pillanatban komolyra fordult. „Nagyon hamar, kb. egy hét után összeköltöztünk. És igen, azóta is együtt élünk, ráadásul ugyanabban a szobában alszunk még – folytatja mosolyogva Tamás. – A 3 év alatt a kapcsolatunkban nagy változás nem történt. A feladataink, a napi teendőink száma viszont nőtt. Nem titok, olykor besegítek Noémi boltjaiba is: én nyitok vagy zárok, attól függően, hogy ő mikor megy a stúdióba. Ez természetes. Figyelünk a másikra, segítjük a másikat. Például az csinálja a vacsorát, akinek éppen több energiája van. Ezek nem nagy dolgok, mégis sokat számítanak.”

Kiemelt kép: TV2 press.tv2.hu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!