Hazai sztár

Király Viktor: „Nem hagytam hátra a nővéremet”

Eltérő személyiségek, az Ázsia Expresszben mégis csak egy dolog számít: az, hogy Linda és Viktor testvérek.

Király Linda és öccse, Király Viktor hiába élnek egy városban, beszélnek mindennap telefonon, és lépnek fel közösen viszonylag gyakran, nem tudnak annyi és olyan minőségű időt együtt tölteni, amennyit szeretnének. Az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásán azonban éjjel-nappal együtt voltak, és ennek az énekesnő kifejezetten örült. „Borzasztóan hiányzott már, hogy ennyi időt együtt tölthessünk – kezdi Linda. – Felnőttek vagyunk, Viktornak családja is van. Ugyan én szingliként jobban ráérek, de mégsem tudunk annyit együtt lenni, amennyit szeretnénk.” Linda többek között ezért is mondott azonnal igent a műsorban való szereplésre. Viktornak voltak fenntartásai, mert korábban határozottan elzárkózott az ilyen típusú műsoroktól, de nővére addig rágta a fülét, míg végül beadta a derekát.

Az Ázsia Expressz hatalmas kaland volt számukra (Fotó: Archív)

„Húztuk magunkkal a másikat”

A forgatások körülményei aztán feladták nekik a leckét, hiszen ők sincsenek hozzászokva, hogy például nem tudnak akkor enni, amikor rájuk tört az éhség, vagy hogy napokig nem tudnak lezuhanyozni. „Mindennap voltak mélypontjaink – ismeri el Linda. – Az egész olyan volt, mint egy hullámvasút. Hol a kétségbeesés tört ránk, máskor meg azt sem tudtuk, hol vagyunk, sokszor voltunk éhesek és fáradtak. De mindezek ellenére nagyon szépen támogattuk egymást. Ha kellett, húztuk magunkkal a másikat is. Ha az egyikünknek rossz napja volt, a másik jobban tolta, és fordítva.” Míg párosukban Viktor képviselte az erőt, addig Linda igyekezett mentálisan topon lenni, és optimista maradni a legnehezebb szituációkban is. Jól kiegészítették egymást. „Én úgy láttam, mindketten jól bírtuk a strapát – teszi hozzá Viktor. – A legnagyobb erősségünk, azontúl, hogy testvérek vagyunk, az volt, hogy nagyon tudtuk motiválni a másikat. Ha én gyorsabban futottam, nem hagytam hátra a nővéremet, mögé mentem, és toltam előre. Amikor éreztem Lindán, hogy fárad, akkor löktem őt előre. Amikor én már ideges és nyűgös voltam, Linda támogatott. Nálunk nem az volt, hogy csak az egyikünk akart nagyon jól teljesíteni, mi végig együtt küzdöttünk.”

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Amióta hazajöttek Ázsiából, Viktor harcosnak hívja nővérét. „Igaz, hogy fizikailag hátrányban voltam sok mindenkivel szemben, mégsem adtam fel – magyarázza az énekesnő. – Nagyon cuki volt az öcsém, mert amikor már tényleg nem bírtam, akkor ott volt, és szó szerint támogatott. Később elárulta, büszke rám a kitartásomért, és arra, hogy ha elhatározom magam, akkor igenis végigcsinálom” – meséli.

Megerősítették a kapcsolatukat

Az Ázsiában töltött idő jót tett a testvéreknek. Sok mindent megtanultak magukról és egymásról, a kapcsolatukra is jó hatással volt a közös kaland. „Viktorban volt egy pici félsz, hogy a stresszhelyzeteket hogy fogjuk kezelni: lesz-e veszekedés, vagy sem – mondja Linda. – Az az igazság, ez az egész megerősítette a kapcsolatunkat. Úgy jöttünk haza, hogy ez egy életre szóló élmény volt, amit majd a gyerekeinknek is mesélhetünk. Nem beszélve arról, hogy az önbizalmunknak is jót tett, hiszen csak meg tudtuk csinálni a feladatokat, holott fizikailag és lelkileg is akadtak nehézségek. Nagyon büszke voltam az öcsémre, mert egészen kinyílt a forgatás alatt. Ő sokkal zárkózottabb, mint én. Kijött például a humora. Az emberek nem is tudják róla, milyen vicces tud lenni, pedig igazi száraz, ironikus humora van. A stáb gyakran szakadt tőle a röhögéstől. Ami pedig engem illet: volt egy-két megható pillanatunk Ázsiában. Nem vagyok az a típus, aki a nagy nyilvánosság előtt elérzékenyül, ezúttal azonban volt, hogy nem tudtam visszatartani a könnyeimet.”

Viktornak már családja van (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!