Hazai sztár

Fekete Dávid – Önkéntes munkával vezekel

Az egykori Megasztár-énekes cuki fotókat tölt fel az ikreivel a közösségi oldalaira, és a rajongóival is kommunikál a házi őrizetben.

Az énekes tavaly márciusban először egy drámai posztban szakított feleségével, ­Reginával, és bocsánatot kért mindenkitől, aki ellen valaha vétett. Mindezt akkor kevesen értették, Dávid azonban már jól tudta, hogy fekete felhők gyűltek fölé. Pár héttel később be is csapott a mennykő: bilincsben vitték el százmillió forintos csalás, közokirat-hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt. Regina beadta a válókeresetet ‒ azóta el is váltak ‒, Dávid pedig több mint egy évig volt előzetes letartóztatásban. Július 5-én házi őrizetbe helyezték. „Nagyon élvezi, hogy vissza­térhetett az apaszerepbe. Az eredeti megállapodás az volt az édesanyával, hogy kéthetente, hétvégén láthatja a gyerekeit, de szerencsére ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy minden héten több nap is nála lehetnek, és nála is aludhatnak az ikrei – kezdi az énekes ügyvédje, dr. Kaposi Gergely. – Dávid és Regina két értelmes felnőtt, akik mindennél jobban szeretik a gyermekeiket. Az ő érdekükben normalizálták a viszonyukat” – magyarázza a jogi képviselő.

Ikrei, Ádin és Máté már két és fél évesek (Fotók: Archív)

Az énekes ígéretet tett magá­nak és a családjának, amihez tartja is magát, és önkéntes munkát vállalt. „Fiatal tehetségeknek adja át tapasztalatait az élet buktatóiról, vagy például arról, hogyan lehet jól kezelni a hirtelen jött sikert. Ennek a küldetésnek szenteli az idejét” – meséli dr. Kaposi. Tény, hogy Dávidnak van miből merítkeznie, hiszen ünnepelt sztárként a mennyből pár év leforgása alatt a pokolban találta magát, bilinccsel a kezén.

A neheze egyébként még hátra­van számára, csalási ügyének tárgyalássorozata ugyanis november 21-én veszi kezdetét.

Kiemelt kép: Tóth Tibor, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!