Hazai sztár

Szegedi Ferenc Fecsó – Párja sokkot kapott, amikor megtudta, fiuk lesz

Hamarosan megszületik az ismert üzletember és kedvese, Bea első közös gyereke.

Az új családtag érkezése előtt a szülők még beiktattak egy amerikai utazást, hogy kellően rápihenjenek az előttük álló kisbabás időszakra. Mi is New Yorkban értük utol őket, ahol a kismama még bátran túrázott. Bea változatlanul energikus, szerencsére elkerülték a terhességi rosszullétek, sőt a pluszkilók is. Mindössze a pocakja domborodása árulkodik arról, hogy új életet hord a szíve alatt. „Nagyon szép terhességem volt. Nem idegeskedtem semmin. Most már kicsit fáradékonyabb vagyok, de ez természetes – árulta el. Fecsó pedig rögtön megvillantotta a humorérzékét. – Együtt hízunk, együtt nevetünk.” A leendő apuka ugyanis igyekszik minden finomsággal elhalmozni kedvesét, amelyekből persze ő is fogyaszt. Így valójában a kilók inkább rá tapadnak, mintsem Beára. Eddig már hét kiló pluszt „evett össze”. Reméli, a baba születése után az ő súlya sem gyarapszik majd tovább. A nagy eseményre Bea már igyekszik lelkileg ráhangolódni. „Császármetszéssel fogok szülni, mert annak idején, az előző kapcsolatomból született kisfiam, Medike, azaz Maddox beragadt a szülőcsatornába. Végül vákuum segítségével született meg, perceken múlt az élete. Így most senki sem mer kockáztatni. Várom, hogy túl legyünk rajta” – mondta.

Utoljára még elutaztak New Yorkba (Fotó: Archív)

Mi az asszony dolga?

A mozaikcsalád életében ezt követően új fejezet nyílik. Medi mellett ugyanis gyakran van velük Fecsó és Vasvári Vivien közös gyereke, Edward is, a babával együtt pedig már három kisfiút fognak nevelni. A két nagy gyerek jóformán egyidős, és a négyévesek rosszaságával eddig is bőven adtak feladatot a felnőtteknek. „Elevenek, sok energiát igényelnek, de milyenek legyenek, hát fiúk!” – büszkélkedett el az üzletember, mire Bea viccesen megjegyezte: „Szeretik egymást, de tudják ám püfölni is a másikat.” Egyvalamiben azonban nagy az összhang köztük. Alig bírják kivárni, hogy az öccsük világra jöjjön, és arról faggatják a szülőket, ez pontosan hogyan fog történni. Fecsónak pedig már arra is van forgatókönyve, hogyan vészeli át a nehezebb éjszakákat. „Mindenkinek megvan a feladata nálunk. Beáé minden baba körüli teendő, a főzés, a mosás, a takarítás. Ő kel majd fel a babához is. Én pedig végzem a férfiak dolgát, megteremtek minden feltételt ahhoz, hogy nyugodtan éljünk, és valóra tudjam váltam az álmait, elképzeléseit. Ilyen volt például, amikor zenélni szeretett volna. Folyamatosan csináljuk neki a dalokat. És ilyen volt az is, amikor egy helikopter füstjéből tudtuk meg, hogy fiunk születik.”

Fecsó ahol tud, segít (Fotó: Archív)

Kislányt is szeretnének

Bea Blondie néven építgeti a zenei karrierjét, amelyben szerelme mellett ­Kulcsár Edina párja, G.w.M. is segíti. „Nem adom fel a zenélést. Fél évre előre dolgoztunk, így nem lesz gond – mondta bizakodóan. – Bízom benne, hogy az új baba is ugyanolyan nyugodt lesz, mint annak idején a kisfiam.” A kicsi nemét igen, a nevét, amelyet a kismama választott, viszont még nem tudhatja a nagyközönség, azt egyelőre szeretnék megtartani maguknak. Hozzá hasonlóan Fecsó is boldog. „Életcélom volt, hogy két fiam és egy kislányom szülessen, ráadásul a fiúk jöjjenek először. Eddig jó lapokat kaptam. Még egy kislány hátravan…” Ehhez kedvesének is van hozzáfűznivalója. „Én sokkot kaptam, amikor kiderült, fiunk lesz. Elterveztem, hogy a lakásban szanaszét heverő kisautókat felváltják a rózsaszín Barbie babák. Úgy tűnik, maradnak az autók!”

Két felessel ünnepelt

A szülők egy vasárnap reggel értesültek a gyermekáldásról. Bea már gyanította, hogy várandós, ezért előző nap vásárolt egy terhességi tesztet. „Fecsó azt mondta, ha egy csík lesz a teszten, egy felest iszik, ha kettő, akkor kettőt. Megcsináltam a tesztet, és mondtam neki, ihatja a két felest – meséli az anyuka, aki egyébként nem tervezi, hogy a szülés előtt hozzámegy szerelméhez. – Jó a kapcsolatunk, veszekedni sem szoktunk, és semmi nem múlik azon, van-e papírunk róla. Gyűrűm már van, de a pénzt, amit az esküvőre költenénk, inkább elutazzuk.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!