Hazai sztár

Kövesdy Zsolt: „Egyiptomba már jegyespárként utaztunk”

Az RTL Klub reality­je óta újra nagyot fordult Zsolt gazdával a világ.

A Házasodna a gazda című műsorban nem jött össze Kövesdy Zsolt számára a happy end, végül egyik választottjával sem sikerült örök szerelmesekként ellovagolni a naplementében. A párkereső reality után azonban új nap virradt a gazdára. „Miután véget ért a Házasodna a gazda, és az álomrandi jól sikerült, rájöttünk Lídiával, hogy köztünk nem működik a dolog. A műsornak köszönhetően megkeresett egy hölgy, és elkezdtünk ismerkedni, augusztusban aztán már valóban komolyra fordult a kapcsolatunk ezzel a bizonyos hölggyel. Megkértem a kezét, és igent mondott. Úgyhogy kezdhetjük tervezni az esküvőt. Olyan jogi területen dolgozik, ami miatt nem mutathatom meg a nyilvánosságnak, de ezt nem is nagyon bánom. Annyira gyönyörű, hogy jobb, ha más férfiak nem is látják, mert a végén még le akarnák csapni a kezemről” – tréfálkozik a gazda.

Lídiával a műsor után szakítottak (Fotó: RTL Klub Sajtóklub/fotocentral.hu)

Mi van a takaró alatt?

„Életem legszebb nyara volt ez, ha tehetném, újraélném az egészet – folytatja. – A Házasodna a gazda is nagyszerű emlék, utána pedig nyár végén a kedvesemmel, akit a műsornak is köszönhetek, rengeteget utaztunk. A lánykérés is egy nyaraláshoz kötődik. Nem akartam nagy eljegyzést muzsikával és pezsgővel, úgy gondoltam, akkor tudom a legnagyobb meglepetést okozni, ha egy szürke hétköznapon kerítek rá sort. Eldöntöttem, egy nappal azelőtt teszem fel a nagy kérdést, hogy indulunk Egyiptomba. Aznap próbáltam viccesen célozgatni rá, hogy szeretnék nagy örömet okozni a kedvesemnek, de nem vette a lapot. Másnap, az indulás napján már szerettem volna túl lenni az egészen. Az ágyban boldog mosollyal ébredt, hogy aznap indulunk, főzött nekem egy kávét, és aztán visszabújt mellém. Viccelődve mondtam neki, hogy van valami a takaró alatt, és amikor felrántottam az ágyneműt, ott volt a gyűrű a tenyeremben. Sikerült meglepetést okoznom. Igent mondott, és Egyiptomba már jegyespárként utaztunk.”

„Érdemes belevágni”

Az idei évad sikere után az RTL-en már javában keresik a szereplőket egy újabb szériához, és várják a jelentkezőket. Zsoltnak van is tanácsa a jelentkezők számára. „Érdemes belevágni ebbe a műsorba, mert sokat tanulhatnak egymástól városiak és vidékiek, és olyan párok szerethetnek egymásba, akiknek egyébként nem nagyon lenne esélyük megismerkedni.”

Mindenkit arra biztat, hogy jelentkezzen a műsorba (Fotó: RTL Klub Sajtóklub/fotocentral.hu)

Együtt nézték a csókjeleneteket

Az igazsághoz tartozik, hogy a Házasodna a gazda adásait Zsolt már a menyasszonyával együtt nézte végig. A hölgy számára nem volt könnyű látni, hogy vőlegénye más nőknek csapja a szelet. „Mi tagadás, egy-két felvétel rosszulesett neki. Különösen a randevúk, a csókjelenetek, de szerencsére mindent meg tudunk beszélni, így ezeken is felül tudtunk kerekedni. Az emberek sem tudták hova tenni, ha vele láttak. A műsort hónapokkal korábban rögzítettük, de ezzel nem mindenki volt tisztában. Csak az tűnt fel nekik, hogy egy másik nő van mellettem. Ezért is volt jó, hogy olyan sokat utaztunk, mert külföldön nem ismert fel senki, ott nyugodtan lazíthattunk – magyarázza Zsolt. – Nagyon élveztem a forgatást, nagyon jó élmény volt az egész, sokat tanultam magamról és a hölgyekről. Úgyhogy bármikor szívesen újra belevágnék egy ilyen a kalandba. Ráadásul a szakmánkra is jó hatással van a reality, mert közelebb hozza a nézőkhöz a gazdálkodók életét.”

Kiemelt kép: Archí, RTL Klub Sajtóklub/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!