Hazai sztár

Misi gazda: „A bőség zavarában nem könnyű megállapodni”

Megnéztük, hogyan él ma az RTL Klub népszerű realityjének, a Házasodna a gazdának az egyik legnépszerűbb korábbi résztvevője.

Amikor a tündérmesék befejeződnek, mindenki arra kíváncsi, mi történt a happy end után. Nos, Szilágyi Mihály és választottja, Alexa kapcsolata hamar véget ért, a műsor kapcsán azonban sok lány megtalálta. Otthonában látogattuk meg: a gúti erdő közepén álló háza maga a paradicsom, nyugodt környezet, vadállatok, meseszép kilátás. Misi ráadásul kiváló vendéglátó, nagyon figyelmes férfi, sőt kiválóan főz is. Hogyan lehet, hogy még mindig nincs felesége? „Bevallom, a műsor után újra úgy csajoztam, mint egyetemista koromban” ‒ magyarázza.

Nem ijed meg a munkától, sok feladatot maga végez el (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

„Élveztem, hogy ennyire érdeklem a nőket. Annyira népszerű lettem a lányok körében, hogy az már szinte ártott a magánéletemnek. A bőség zavarában nem könnyű megállapodni. Azok a lányok, akik a műsorban beköltöztek hozzám, teljesen eltűntek az életemből, de jöttek helyette újak. Érzem, hogy most már feleség és család kellene, de ehhez meg kellene változnom. Itt az ideje, hogy lezárjak egy részt az életemben, meg kell komolyodjak. Néha azt mondom magamnak: Misi, 38 éves vagy, most már nőjön be a fejed lágya. A gazdáknak, akik az RTL Klub képernyőjén most keresik a párjukat, azt tanácsolom, hogy adják magukat. A szerelemre nincs recept. Tudom, hogy az én életemben is el fog jönni, csak talán éppen akkor, amikor nem keresem. Ha tehetném, újra belevágnék a műsorba, mert nagyon jó élmény volt számomra, és habár végül nem ott találtam meg az életre szóló szerelmet, semmit sem csinálnék máshogy, mint akkor.”

Büszke az általa termesztett bioalmára (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!