Hazai sztár

Kamarás Norbert és Kármán Odett: „A gyerekkori szobám lesz a hálónk”

Az X-Faktor 11. szériájában ők vezetik a tehetségkutató háttérműsorát, az X-Stage-et, de nem ez az egyetlen újdonság az életükben.

Az Éjjel-Nappal Budapest forgatásain ismerkedtek meg. „Ahol nagyon sokáig együtt dolgoztunk, mert ott is egy párt alkottunk. A közös munka során kerültünk egyre közelebb egymáshoz, és így lettünk partnerek a magánéletünkben is. Ezen kívül most először dolgozunk együtt, ezúttal az X-Stage műsorvezető párosaként – mondja Norbi. – Azt kell mondanom, hogy így is nagyon jól működünk együtt, remélem, a főnökeink is így gondolják majd. Jól érezzük magunkat ebben a szerepben, és kiválóan kiegészítjük egymást. Azt látom, hogy Odett is abszolút el tudja magát engedni ebben a szerepben. Ő még mindenre rácsodálkozik, teljesen új neki, én körbe tudom vezetni, meg tudok neki mutatni mindent.”

Fotó: Archív

„Nem lepődtem meg azon, hogy jól tudunk együtt dolgozni, inkább az ért volna váratlanul, ha nem működik a dolog – veszi át a szót Odett. – Hiszen az Éjjel-Nappalban is mindig teljes volt köztünk az összhang. Az évek alatt kialakult, hogy egy szempillantásból is megértjük egymást, és rögtön tudunk is reagálni a másik rezdüléseire. Szerintem előny, hogy mi a hétköznapokban otthon is mindent együtt csinálunk, mert ezáltal nagyon jól ismerjük egymást.”

Megdöbbentő hír

Az RTL Klub felkérése a legjobbkor jött a párnak, ugyanis, miután kiderült, hogy az Éjjel-Nappal Budapest forgatása befejeződik, mindkettőjüknek munka után kellett nézni. „Nagyon örültünk ennek a lehetőségnek az X-Faktorban. Bevallom, amikor bejelentették, hogy véget ér az Éjjel-Nappal Budapest, az hideg zuhanyként ért – magyarázza Norbi. – Ez a sorozat tíz éven át az életem része volt, és tudtam, ahogy minden, ez is véget ér egyszer, de amikor valósággá vált, az azért érzékenyen érintett. Bármikor jött volna a hír, az arculcsapás lett volna. Kellett pár nap, amíg felocsúdtam, de aztán sikerült mindent átértékelni, és újra pozitívan tekinteni a jövőbe. Nem sokkal utána jött is ez a televíziós lehetőség. Odett nagyon kíváncsi rá, hogy milyen lesz majd, ha egy új rutin szerint kell élnem az életem. Ez hamarosan kiderül.”

Ott fognak élni, ahol Norbi felnőtt (Fotó: Archív)

Megy vissza a szülői házba

A párnak az elkövetkező időszakban valóban egy teljesen új életritmust kell majd felvennie, ráadásul egy ideig egy házon osztoznak majd Norbi szüleivel. „Megtaláltuk az új otthonunkat, de nem költözhető, mert még épül a lakópark. Vissza fogunk menni a gyerekkori szobámba a szüleimhez, és ott lakunk majd, amíg a saját otthonunk el nem készül – mondja Norbi. – Az én egykori szobám lesz a hálónk, a tesómé pedig a nappalink. Így miénk lesz a ház felső emelete, alul pedig maradnak a szüleim, így nem zavarjuk majd egymást. Biztos, hogy fura lesz 10 év után újra abban a házban élni, ahol felnőttem. Egy évtizeddel ezelőtt az ÉNB miatt költöztem fel Budapestre, most pedig, hogy véget ér, egyből megyek is majd vissza a szülői házba. Ez kívülről nézve lehetne kudarc is, hogy ennyi idő kevés volt ahhoz, hogy a saját lábamra álljak, de valójában már megvan az otthonunk, csak kell még egy kis idő, amíg beköltözhetünk. 80 kilométerre leszünk a fővárostól, de a munkánk miatt sokszor kell majd Pestre jönnünk. Próbáljuk úgy összeegyeztetni a dolgainkat, hogy együtt tudjunk jönni-menni, ha pesten van dolgunk. Ha ez mégsem működik majd, kénytelenek leszünk Budapesten keresni egy albérletet.”

Már harmadszor!

Norbi most harmadszor vezeti majd az X-Faktor háttérműsorát. Végezte már egyedül és Szabó Zsófi oldalán is ezt a feladatot, most pedig szerelmével együtt áll a kamerák elé.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!