Hazai sztár

Alfonz gazda – 21 évesen szeretné megtalálni az igazit

Sándor Alfonz az RTL Klub párkereső realityjének egyik valaha volt legfiatalabb szereplője, és van egy furcsa párválasztási szempontja is.

Az erdélyi fiú fiatalkora ellenére úgy érzi, már készen állna egy komoly kapcsolatra. De vajon milyen lányoknak van esélye nála? „Fontos, hogy hasonlítson az értékrendünk, egyforma jövőképünk legyen, ugyanazokat az utakat járjuk. Sokat adok a külsőmre, és ezt elvárom a partneremtől is. Az már lassan a szlogenemmé válik, hogy szép, hosszú, egyenes hajú lányt keresek magam mellé. Mondhatjuk, hogy ez a fétisem. Fontos a jó megjelenés, hogy egy lány legyen sportos, ápolt szép hajjal, szép körmökkel. Nem mondom, hogy én magam is órákat töltök a tükör előtt, de mielőtt elindulok egy randira, azért szembenézek az arcképemmel, és összerakom a legjobb formám.”

„Naponta pár órát szánok ismerkedésre”

A csíkszenttamási fiú egy szakítás után nem sokkal vágott bele a televíziós társkeresésbe. Előző barátnőjével közös megegyezéssel váltak el útjaik. A gazdaságban szántóföldeken dolgozik, bárányokkal, malacokkal és szarvasmarhákkal foglalkozik, ami nem kevés feladat, de azért a szép lányokra szakít időt. „Szerintem egyszerűen azért nem találtam még meg az életre szóló társat, mert nem volt itt az ideje. Elég fiatal vagyok, csak októberben leszek 21 éves. Eddig egy komoly kapcsolatom volt, az két és fél évig tartott, és a műsor kezdete előtt 2 hónappal ért véget. Elég sok munkám van a családi gazdaságban, rendesen be vagyok táblázva, de azért a randizásra marad időm. Pár órát szánok a napomból az ismerkedésre – magyarázza Alfonz. – A közösségi oldalakon, személyesen, bulikban is próbálom felvenni a kapcsolatot lányokkal. Az előző barátnőmet egyébként a vonaton ismertem meg. Hogy én mennyire vagyok jó parti, azt persze nem tudom megmondani, ezt a környezetemtől kellene megkérdezni, de hiszek benne, hogy van olyan lány, akinek én lehetek a nagy ő.”

Nagy kalandnak tartja a játékot (Fotó: Sajtóklub RTL/fotocentral.hu)

Először sokkot kapott

A nézők már láthatták is, milyen lányok jelentkeztek, hogy Alfonz kegyeiért versenyezzenek, ő pedig eldöntötte, melyik lesz az a négy, akinek esélyt ad. Most azt is elárulja, mi volt számára a legfontosabb kiválasztási szempont. „Bevallom, először sokkolt, amikor az a sok lány megjelent nálam. Négyet kellett választanom közülük. Őszinte ember vagyok, ami a szívemen, az a számon: a külső volt számomra a legfontosabb szempont, szerintem nincsen ezzel semmi baj, hogy ezt kimondom. Egy nagy kalandként tekintek erre az egészre, és egyúttal megadtam magamnak az esélyt, hogy itt találjam meg az igazit, de ha nem így fog történni, akkor sem fogok elkeseredni. Időbe telt, amíg teljesen el tudtam magam engedni a kamerák előtt, sokszor ott volt a fejemben, hogy bármit, amit mondok, azt sok-sok néző fogja hallani. Szerencsére idővel feloldódtam. Nagyon várom, hogyan végződik majd számomra ez az egész. Annak idején én is követtem a korábbi évadokat, de belülről teljesen más az egész. Amikor a szüleimmel megbeszéltem, hogy én is szerepelni fogok a műsorban, először furcsállották, de mindenben, így ebben is támogatnak.”

Felhagy a gazdasággal?

„Nem feltétlenül tervezek hosszú távon gazda lenni – mondja Alfonz. – Ebbe beleszülettem, már a nagyszüleim is ezzel foglalkoztak. Tovább szeretnék tanulni. Egy évet már elvégeztem Kolozsváron bank és pénzügyi szakon, ezt szeretném folytatni. Egy időre passzíváltattam a tanulmányaimat, de semmiképpen sem akarom abbahagyni az egyetemet.”

Kiemelt képek: Sajtóklub RTL/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!