Hazai sztár

Falusi Mariann: „Örülök, ha gondoskodhatok anyucikámról”

Eredetileg úgy tervezte, hogy édesanyjával és Lang Györgyivel hármasban nyaralnak. Végül úgy alakult, csak ketten érkeztek meg a magyar tengerhez.

Még időben elkezdte átalakíttatni a balatoni nyaralóját, hogy édesanyja és Lang Györgyi tolószékkel is komfortosan érezzék ott magukat. „Megfogadtam, hogy idén együtt nyaralunk, és így is történt. Három csodálatos hetet töltöttünk együtt, de csak anyucikámmal, Györgyi sajnos otthon maradt – kezdte az élménybeszámolót Mariann. Györgyi szerencsére jól van, és bár folyamatos kontrollvizsgálatokra jár, nem az egészségi állapota miatt kellett újragondolni a nyaralást. – Neki annyira klasszul és komfortosan sikerült berendezni a lakását, hogy már nem igazán vágyik máshova, ezt el kellett fogadni. Ettől még sokat gondoltunk rá, hiszen a teraszon egy kinyitható ernyő van, amit még tőle kaptam” – magyarázta az énekesnő, aki legutóbb Demjénbe mozdult ki Györgyivel. Ugyanis csodás fellépésen vannak túl.

„Világéletünkben külön éltünk”

Mariann arra készült, hogy hetekig két emberre összpontosít majd. A nagy melegre való tekintettel az utolsó pillanatban még egy légkondit is beszereltetett, de a rámpa is jó öltetnek bizonyult, hiszen ideje nagy részét a hatalmas teraszon töltötte anya és lánya. Emellett piacra járt, hogy mindennap friss ételt főzzön, és rengeteget beszélgettek egymással. „Világéletünkben külön éltünk, így az elmúlt néhány hét már emiatt is különlegesnek számít az életünkben. Jobban feltöltött ez, mint bármi más. És közben érdekes érzés volt megélni, hogyan utazik az ember vissza az időbe, milyen élmények jutnak az eszünkbe. Anyucim tanított meg járni, enni, és most, amikor nincs már meg mindenhez a képessége, hogy tolószékhez van kötve, és egyre inkább neki van szüksége a segítségemre, úgy érzem, nem is tudna olyat kérni tőlem, amit ne teljesítenék neki örömmel. Örülök, ha gondoskodhatok róla, és bár a Balatonon nagyon jól érezte magát, azt azért sajnálom, hogy ezt követően egy időre újra kórházba került, mert leesett az ágyról, de szerencsére már jobban van” – árulta el.

Lang Györgyi végül nem tartott velük (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Balira vágyik

Közben csillagtúra-szerűen járt fellépni, javarészt a Balatonhoz, augusztus 29-én Pa-dö-dő-koncert is volt, és úgy tűnik, valamikor télen Mariann külföldön élő magyaroknak is énekel majd. „Nem akarok elkiabálni semmit, de ha megvalósul, akkor a szokásos téli vakációmmal összekötve elutazom majd Balira. Kétszer jártam eddig körbe a szigetet, nagyon szeretem, bár nem élnék ott annak ellenére sem, hogy egyre több magyar költözik oda” – tette hozzá.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!