Hazai sztár

Vasvári Vivien: „Nekem is szuper gyerekkorom volt”

Az influenszer anyukának lassan a közösségi oldalakon szerzett tapasztalatait is meg kell osztania a lányával, Ariánával.

Volt idő, amikor tízezer követővel rendelkezett ­Vivien kislánya az Instagramon. Az influenszer édesanya még három évvel ezelőtt hozta létre ­Arianának az oldalt, igaz, akkor még senki nem támadta emiatt. Pedig akkoriban a kislány még azt sem igazán szerette, ha fotózták, ám azóta sokat változott: imádja a divatot, és egyre inkább érdeklődik a médiaszereplés iránt is, amely ellen híres mamájának sincs semmi kifogása addig, amíg ő irányít. Legutóbb mégis letörölte a kislány egyik profilját az Instagramról. „Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom. Abban a korban van, amikor már ért hozzá, hogyan kell az ilyesmit létrehozni. Rengeteg ismerősöm van, akik azt sem tudják, milyen név rejti a saját gyereküket, így tehetetlenek, nem tudják kontrollálni a feltöltött tartalmakat sem. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni” – szögezi le Vivien.

„Ariana érettebb a koránál”

Megnyugodva vette tudomásul, amikor legutóbb egy felmérésen megállapították, hogy lánya a koránál jóval érettebb, és átlagon felüli intelligenciával bír. Vivien azonban nem emiatt döntött úgy, hogy bepillantást enged Arianának abba a világba, amelyben ő már meglehetősen rutinos. „Mivel az iskolában is számítógépes ismereteken nőnek fel, szükséges, hogy ne tiltsam, hanem megtanítsam használni ezeket az eszközöket. Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, hogy milyen tartalmakat és kiket követ. Persze attól, hogy neki most nagyon tetszik ez a világ, még bízom benne, hogy nem lesz influenszer belőle. De ha hobbiként később mégis szeretne ezzel foglalkozni, abban is támogatni fogom” – magyarázza Vivien.

Arianával és Edwarddal folyton mennek valahová (Fotó: Archív)

„A kisfiam ebéd után még alszik”

Ariana a nyári szünetben ennek ellenére kevés időt tölt a képernyő előtt. Vivien ugyanis mindent elkövet, hogy élményekben gazdag vakációt biztosítson a gyerekeinket, így Edwardnak is. „A kisfiam ebéd után még alszik, a kislányom ilyenkor nyomkodhatja az okoseszközeit. Ezt leszámítva azonban folyton megyünk valamerre. Nekem is szuper gyerekkorom volt, amit az édesapámnak köszönhetek, szeretnék hozzá hasonlítani. Most jöttünk haza Olaszországból, három gyerekkel autóztam el Milánóig és a Garda-tóig, remekül éreztük magunkat. Ennek a nyárnak azonban a legjobban sikerült hete az volt, amikor a saját kertünkbe tenisztábort szerveztem tizenkét ismerős gyereknek. Természetesen két másik szülő is segített, a tenisz­edző pedig napi két alkalommal tanította a gyerekeket. Emellett vízi programokra vittük őket, és kerti mozizást szerveztünk pihenésképpen. Igyekszem mindent elkövetni, hogy ne csak a képernyő előtt legyünk, ezért, amikor csak tudunk, a szabadban vagyunk.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!