Hazai sztár

Hujber Ferenc – Londonban kisfia született

Hiába indult csodásan a karriere, most úgy tűnik, örök ígérete marad a magyar színjátszásnak.

A hivatásának hátat fordított, új életet kezdett Angliában, új családot is alapított. Miért vált el? Miért haragudott meg a világra, mi késztette arra, hogy egy idegen országba meneküljön? Hujber szokatlan válaszai, botrányai, különös döntései csak szaporítják a kérdőjeleket.

Távoltartási végzés

A színész és az UFO együttes egykori vörös démona, Tölgyesi-Khell Cynthia tizenöt évig élt házasságban, viharos szerelmükből két gyönyörű gyerek született. Kapcsolatuk többször is válságba került, 2013-ban pedig mindenki úgy hitte, hogy végérvényesen elválnak. „Cynthia küzdött ezért a házasságért, noha tudta, hogy Ferit világéletében hajtotta a vére. Azon még megpróbálta hősiesen túltenni magát, hogy a férjét csókolózás közben fotózták le egy idegen nővel, de akkor nagyon elege lett, amikor Feri egy hosszú beszélgetést követően közölte vele, hogy nemcsak belé, hanem a világ összes nőjébe szerelmes” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak a feleség egyik barátnője. Házasságukat akkor sikerült megmenteniük, igaz, lazábbra vették a kötelékeket, és ezt követően nyitott kapcsolatban éltek, amit a színész is megerősített. Nem sokkal később kiderült, Hujber nemcsak hűtlen, de indulatkezelési problémái is vannak. Felesége többször is feljelentette, a válást követően, 2018-ban pedig távoltartási végzést is kért férje ellen.

Valami Amerika Szabó Győzővel, Szervét Tiborral és Pindroch Csabával (Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu)

Kitervelt médiahekk vagy eszement állítás?

Azt mindenki döntse el maga, hogy a színész egy 2017-es reggeli tévéműsorban nyújtott alakításáért Oscar-díjat érdemelt-e, vagy beutalót a pszichiátriára. Ezt mondta ugyanis a Mokkában: „Végig figyeltem az életemet, amióta megszülettem, nullaéves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Jézust nem feszítették keresztre, tévedés volt, baleset volt.” Az adásidő rövidsége miatt másnap visszahívták a műsorba, ám akkor már nem Jézusról beszélt, hanem arról, hogy Orbán Viktor Magyarország királya, majd zavaros fejtegetésbe bonyolódott Menyhértről és Boldizsárról, valamint az Eurovíziós Dalfesztiválról. „Volt egy vízióm. Egy euro­vízióm” – mondta, majd nevetve kiviharzott a stúdió­ból.

A Hal a tortán című műsorban is szerepelt (Fotó: press.tv2.hu TV2/fotocentral.hu)

Kínos vallomások

A 47 éves színész csak ritkán nyilatkozik a sajtónak, mégis számtalanszor címlapra került furcsa vallomásaival, botrányos megnyilvánulásaival. 2009-ben például azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy díjátadón kitépte egy riporter kezéből a kamerát, és ledobta azt a negyedik emeletről. De nem ez volt az egyetlen eset, amikor megdöbbentette az embereket. 2013-ban a Hal a tortán című műsorban azt mondta, hogy 20 éve masszív alkoholista, és egy ülepébe ültetett kapszula tartja vissza az ivástól. Később kiderült, a kábítószerrel is meggyűlt a baja, és drogfogyasztásért, birtoklásért is felelnie kellett a bíróságon. „Én, aki 2 kiskorú gyermekért tartozom felelősséggel, kijelentem, hogy mindennap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit, mert nekem az vált be!” ‒ írta akkor Facebook-oldalán a színész. És ha ez nem lenne elég, időközben az is kiderült róla, hogy hamis, nyolcezer forintért vásárolt érettségivel felvételizett a Színművészeti Egyetemre, diplomamunkáját pedig egy húsz évvel korábbi dolgozatból lopta.

A Konyhafőnök VIP-ben új külsővel sokkolta a nézőket (Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu)

Új haj, új élet, újabb gyerek

A médiában elkövetett ámokfutása után Hujber úgy döntött, hogy külföldön kezd új életet, először Kanadáig menekült, majd egy rövid időre hazatért, végül egy szebb élet reményében Angliába költözött, ahol egy ideig hangtechnikusként, majd pincérként kereste a kenyerét. Feri immáron négy éve él Nagy-Britanniában, ahol a szerelem is rátalált, és teljes titokban megházasodott, majd családot alapított a feleségével. A színész harmadik gyermekéről azóta sem lehet sokat tudni, leszámítva, hogy a kisfiú novemberben lesz kétéves. A születése óta száznyolcvan fokot vett Hujber élete. Az elmúlt időszakban csupán egyszer, A Konyhafőnök VIP-ben szerepelt a nyilvánosság előtt, és a főző­versenyben nyújtott alakítása is emlékezetes marad: hidrogénszőke hajjal, nagy dérrel-dúrral érkezett a műsorba, ahol többször is jelenetet rendezett: feladta a versenyt, meggondolta magát, végül kiesett a játékból.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!