Hazai sztár

Galambos Lajcsi – Két év után újraegyesült a család

A horvátországi nyaraláson készült meghitt felvételek láttán mindenki azt találgatta, vajon a trombitás kibékült-e feleségével.

Mint kiderült, ­Lajcsi jóváhagyásával került fel a világhálóra az a videó, amelyen a zenész, három gyereke, valamint volt felesége, Boglárka látható. A felvételt a trombitás lánya, Bogi osztotta meg a közösségi oldalán, amely kész lavinát indított el az interneten. A trombitás nem érti, miért szorul magyarázatra az ártatlan családi nyaralás miatt. „Augusztus elsején ünnepeltük a lányom és a volt feleségem névnapját. A gyerekek ötlete volt, hogy közösen üljük meg a Boglárka-napot, ezért két napra én is csatlakoztam hozzájuk Horvátországban. Koccintottunk, beszélgettünk, vacsoráztunk. Miért kellene titkolnom, hogy normális, európai módon váltunk el Boglárkával? Igaz, nem vagyunk már együtt, de a három gyerekünk az életünk végéig összeköt minket.”

Jog a boldogsághoz

Lajcsi annak idején házassága válságába is beavatta gyerekeit. „Azt mondták, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz, beleértve engem is, és mivel a házasságunk Boglárkával már nem működött, azt kívánták, hogy legyek boldog. De biztos jobban örültek volna, ha együtt maradunk” – mondja.

„Csak hálával tartozom neki”

De vajon van-e esély arra, hogy Lajcsi és volt felesége újra egymásra találjanak? „Huszonhárom éven keresztül jóban-rosszban kitartott mellettem, úgyhogy csak hálával tartozom neki. Bevallom, közel két év elteltével is jó volt együtt lenni a családommal, de már más érzések vannak bennem, mint amikor ténylegesen együtt voltunk – vallja be Lajcsi. – Életünk végéig egy család maradunk, de azt a gyerekek is tudják, hogy már nincs visszaút, végleg lezártuk a házasságunkat Boglárkával! Ettől függetlenül minden elvált párnak melegen ajánlom, hogy ejtsenek meg egy nagy beszélgetést egymással, főleg, ha gyerekeik is vannak, mert az ő jövőjük a tét. Ezt most mi is megtettük ­Boglárkával, és azt kell mondjam: nagyon jó és tanulságos két napot tudhatok magam mögött.”

A horvátországi nyaralás egyik pillanata (Fotó: Archív)

„Minden hangos szó a szülőket minősíti”

A 61 éves zenész nem érti azokat a házaspárokat, akik egymást szapulva, ócsárolva válnak el egymástól. „Ezeket az embereket csak sajnálni tudom, persze leginkább a gyerekeiket, akik a viták legnagyobb elszenvedői. Nem is értem, hogy miért kell pocskondiázni azt, akivel éveken, évtizedeken keresztül együtt éltünk, netán gyereket vállaltunk. Minden hangos szó, egymásra mutogatás a szülőket minősíti, a nyilvános sárdobálásról nem is beszélve. Igaz, a mi gyerekeink, Lala, István és Bogi már nagykorúak, de ez semmit nem jelent, hisz őket is ugyanúgy megviselné, ha az édesanyjukkal rossz kapcsolatban lennénk, és folyamatosan szitkozódnánk. Persze nálunk szó sincs ilyenről, mint ahogyan azt a példa is mutatja, továbbra is jó kapcsolatban vagyunk Boglárkával, és rettentően büszkék vagyunk a gyerekeinkre!”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!