Hazai sztár

Tóth Andi és Marics Peti – „Ha előző életükben találkoztak, akkor a szerelmük nem teljesedhetett be”

Kíváncsiak voltunk, a neves asztrológus szerint mit üzennek a csillagok az új álompárnak.

Utoljára Kulcsár Edina és G.w.M viszonya kavart akkora port, mint Tóth Andi és ­Marics Peti szerelme. A két énekes egyik napról a másikra átvette tőlük a sztárhírek vezető helyét: immár ők a magyar álompár. Szerelmük fogadtatása ‒ elő­deikhez hasonlóan ‒ megosztja a közönséget. Tinilányok százainak tört össze a szíve azzal, hogy Marics Peti foglalt lett, és Andi hódolóinak nagy része sem repes az örömtől, hogy „királynőjüket” valaki elhappolta előlük. Mások ünneplik őket, szebb és összeillőbb párt elképzelni sem tudnak, és már közös életet, gyűrűt, babát látnak lelki szemeik előtt. Úgy tűnik, a páros jól viseli, hogy a figyelem középpontjában vannak, napról napra bátrabban mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mit éreznek egymás iránt.

Fiatalon is férjhez menne

Andi életéből régóta hiányzott a szerelem, Szabó Ádámmal való, két évvel ezelőtti szakítása óta nem volt komoly párkapcsolata. Kicsit már le is mondott róla, hogy valaki újra felkeltheti az érdeklődését. A Storynak nemrég arról beszélt, hogy egyszerűnek, felszínesnek találja a férfiakat, és nem tetszik neki, hogy felborultak a férfi-női szerepek. „Hol van normális, nagybetűs férfi, aki nem anyuci szoknyája alatt van? Sehol. Kicsit kiábrándultam a pasikból, legyen az szakmabeli vagy civil. Úgyhogy majd a Jóisten segít és vezet az úton.” Az égiek Marics Petit sodorták az útjába, és az énekesnő nem titkolja, hogy hosszú idő óta most először érzi boldognak magát. „Helló, boldogság, rég nem láttalak – írta legfrissebb képéhez, utalva az új szerelemre. A Storynak nemrég pedig azt mesélte, ha jön az igazi, ő készen áll megállapodni. – Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek és családom legyen.”

A TV2 Sztárban Sztár című show-műsorában ismerték meg egymást (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

„Csak úgy van értelme, ha komolyan veszem”

Messziről nézve Marics Peti nem a legjobb választás Andi álomképéhez: éppen kiélvezi első sikereit, a lányok bomlanak utána, ő pedig fürdőzik a népszerűségben. De lehet, mindez csak a felszín, mert a 25 éves énekesről nemrég kiderült, nagyon is komolyan veszi a szívügyeit. „Én úgy vagyok vele, ha kapcsolatban vagyok, akkor annak csak úgy van értelme, ha azt komolyan veszem, és úgy érzem, annak lehet jövője. És tényleg álljunk úgy hozzá, hogy ne legyen megcsalás, figyeljünk oda egymásra, és nézzük meg, mit tudunk kihozni ebből az egészből – fejtegette néhány hete az IstenEst műsorában, és talán nem is véletlen, hogy éppen ott, a társaságban ugyanis ott ült Andi is. – Amikor van egy csaj, akit nagyon komolyan veszek, akkor nekem az egész mentalitásom átváltozik, és már akármilyen csaj járkálhat előttem, nem nézek úgy rá, hogy fúú, lehet, inkább ő kéne, hogy a feleségem legyen” ‒ tette hozzá.

Andi szabadság­vágya mindent felülír? (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Karma köti össze őket

Vajon, mit üzennek a csillagok a Bak és Mérleg jegyű párosnak? Izing Klára asztrológust kértük, elemezze kettőjük horoszkópját. „A kettejük kapcsolatát a karma láthatatlan szálai kötik össze. Vagyis, ha előző életükben találkoztak, akkor a szerelmük nem teljesedhetett be. Most eljött az idejük. Amikor Peti megszületett, a Nap a Mérleg jegyében állt, ami azt jelzi, hogy egész életében nagy szerepet játszanak majd a tartós kötelékek. Míg Andinak a Vénusza, amely a szerelmet is jelöli, együtt áll az Uránusszal, amiből arra következtethetünk, hogy bármennyire szerelmes is, soha senkiért nem hajlandó feladni a szabadságát – mondja a szakember, és hozzáteszi, uralkodó bolygóik, a Mars és az Uránusz szembenállása hirtelen egymásra találást, de hirtelen bekövetkező szakítást is okozhat. – Ennek ellenére a kapcsolatuk akár hosszan tartó is lehet, hiszen Andi Szaturnusza – amely az idő és a stabilitás jelölője – jó fényszöggel kapcsolódik Peti Vénuszához, amely a szerelmet és a nőideált jelöli.”

Kiemelt képek: press.tv2.hu/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!