Hazai sztár

Szögeczki Ági: „Patrick végre személyesen is találkozhatott az olasz nagyszülőkkel”

Egyedülálló édesanyaként is kihozza a maximumot az életéből.

Nem olyan régen tértek haza Rómából, ahol fia édesapja és családja él. A világjárvány miatt három éve nem voltak látogatóban az olasz rokonoknál, és bár Patrickot rendszeresen látogatja az édesapja Magyarországon, a nagyszülőkkel a vírus óta nem találkozott. „Szüksége van apaképre, természetesen támogatom abban, hogy az apukájával rendszeresen tarthassa a kapcsolatot. A vírus beköszöntével viszont mi nem repültünk sehova, mert jobbnak láttam az óvatosságot. Így Róma is váratott magára. Idén viszont újra útra keltünk, és Patrick végre személyesen is találkozhatott a nagyszülőkkel és az olasz rokonokkal. Öt napot töltöttünk kint, remekül sikerült” – mesélte Ágica.

„Szerencsés vagyok”

A nyár, az iskolai szünet további része azonban még nagy fejtörést okoz számára. Hernádkakon élő szülei ugyan rajongva szeretik az unokájukat, így kézenfekvő lenne, hogy Patrick a nyarat vidéken töltse, ám ­Ágica ezt másként gondolja. „Hálát adok a Jóistennek a szüleimért, igazán szerencsés vagyok, hogy ebbe a családba születtem. Anyukám a legvagányabb nagymama, akit ismerek, szinte a második fiatalkorát éli, mindig óriási kedvvel foglalkozik Patrickkal, hatalmasakat nevetnek együtt, és apukámra is mindenben számíthatok. Ha az éjszaka közepén hívnám fel őket, hogy segítsenek, azonnal indulnának hozzánk. Viszont hetven év felett már ők is fáradékonyabbak, őket sem terhelhetem túl. A járvány óta sokkal jobban féltem őket mindentől” – magyarázza az édesanya.

Felejthetetlen napokat töltöttek Olaszországban (Fotó: Archív)

„Harmincasok kíméljenek”

Így persze ismerkedni is sokkal nehezebb, hiszen Ági nem teszi félre a kisfiát egy randevú ­miatt, ráadásul a korban hozzáillő társ helyett leginkább a harmincas férfiak érdeklődését kelti fel. Igaz, nehéz is elhinni róla, hogy áprilisban 47 éves múlt. Mindezt ráadásul smink és komolyabb esztétikai kezelések nélkül éri el. „Soha, sehol nem nyilatkozom negatívan az egyedülálló anyaságról, mert nem is élem meg annak. Amióta Patrick édesapjával szétmentünk, egyetlen kapcsolatom volt csupán. Őt sem akartam kitenni annak, hogy sűrűn találkozik új ’bácsikkal’, így azért van ebben egy kis tudatosság is, viszont mivel jó ideje nincs jelen senki az életemben, jó lenne, ha jönne már az igazi – mondja mosolyogva Ági. – Sok bókot kapok egyébként, de meglep, hogy sok esetben mindez a fiatalabb korosztálytól érkezik, ami igazán jólesik, de a közös jövőt sokkal inkább egy korombeli férfival képzelem el.”

Kiemelt képek: Archív, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!