Hazai sztár

L.L. Junior: „Lehet, sokan azt gondolják, pedig nem a pénz dominált”

Régóta kérdés, hogy egy párt alkotnak‑e még Lesi-Körtvélyessy Kingával, de ami a lányuk, Lili keresztelőjén történt, meghatározza a kapcsolatuk jövőjét.

Egy ilyen fennkölt esemény mindig örömteli, amelyre a szülők, a keresztszülők és a rokonok egyaránt szeretnek felkészülni. Az énekes azonban már többször bebizonyította, hogy a pillanatok embere. Fél óra leforgása alatt szervezték meg a szertartást. Igaz, a papot nehéz volt meggyőznie, végül mégis sikerült, így az első telefonhívás másnapján már túl is voltak a templomi eseményen. „Filmbe illő jelenet volt, ahogy körbeültük Jánkmajtison az asztalt. Ott volt szinte az egész család, és egyszer csak feltették a kérdést, mikor szeretnénk Lilit végre megkeresztelni. A kislányunk 18 hónapos volt akkor, emiatt magam is éreztem a súlyát, talán túlságosan eltoljuk már az időpontot. Pedig a keresztszülőket még tavaly karácsonykor felkértük. Robi, Laci unokatestvére és a felesége, Margit pedig örömmel mondtak akkor igent, és azóta is türelmesen vártak. Laci ezek után nem is gondolkodott sokáig, közölte: ha már szóba hozták, most megtartják a ceremóniát, és azonnal kért egy telefonszámot a paphoz. Bevallom, még annyi időm sem volt, hogy egy szemvillanással reagáljak. De utólag mégiscsak azt mondom, jól alakultak így a dolgok. Egy közös bográcsozással ünnepeltünk utána” – meséli Kinga.

„Rövid az élet”

A pap persze meglepődött az egyáltalán nem szokványos intézési módon. „Lehet, hogy sokan azt gondolják, pedig nem a pénz dominált a keresztszülők kiválasztásánál, egyszerűen a férjem ilyen. Nagyon imponál ez a macsó tulajdonsága, hogy pillanatok alatt elintéz mindent. Röghöz kötött Bikaként én vagyok az az ember, aki minden fontos eseményt hónapokig szervez, hogy minden részlet tökéletes legyen. Ehhez képest most még fotózni is elfelejtettem. Persze sokat lazultam az utóbbi években mellette. Nekem is meg kell tanulnom, amit ő egy ideje már mondogat, minden napra úgy kell tekinteni, mint egy új lehetőségre. Annak kell örülnünk, ami adódik, hiszen rövid az élet – magyarázza Kinga, aki szerint ideálisabb rokonokat nem is választhattak volna a feladatra. – Sokan érdekből választanak párt, munkahelyet még keresztszülőket is. Mi nem ilyenek vagyunk. Laci számára a család szent dolog, ezt szem előtt tartva döntöttünk” – magyarázza Kinga.

Fotó: Archív

Már az esküvő is titokban zajlott

A szertartás azonban nem most, hanem még húsvéthétfőn történt, amit a házaspár azóta hétpecsétes lakat alatt őrzött, és most is kizárólag a Story magazin olvasóival osztották meg. „Az esküvőnk után nem volt kérdés, hogy életünk összes ceremóniája ilyen lesz” – jegyzi meg Kinga, emlékezve 2019-re, amikor Dominikára utaztak Juniorral, és akkor is izgalmas titkot őriztek, rajtuk kívül senki nem tudta, hogy azért repülnek olyan messzire, hogy összeházasodjanak.

Lili bölcsődébe megy szeptemberben

Kinga élete nem csak azért változott meg gyökeresen, mert édesanya lett. A koronavírus-járvány miatt a Gór Nagy Mária vezette színitanoda is bezárt, ahol titkárságvezető volt. Ősszel azonban újra dolgozni szeretne. „Egy új vállalkozás beindításán dolgozom, emiatt most sok mindent át kell szerveznem, és ami még ennél is fontosabb, Lili hamarosan kétéves lesz. Szeretnénk, ha nyitott lenne a világra, amihez a bölcsi is hozzásegíti, szerintünk. Nagyon barátságos kislány, így azt gondoljuk, jó döntést hozunk azzal, hogy gyerektársaságban lehet” – meséli az édesanya.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!